Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmini Duyuruyor

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmini Duyuruyor
Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği ve 3 Şubat 2023’te sadece sinemalarda gösterime gireceğini duyurduğu yeni filmi Prestij Meselesi’nden set fotoğrafları paylaşıldı.

Son 15 senedir kariyerini sinema perdesinde sürdüren Mahsun Kırmızıgül, yeni filmi Prestij Meselesi için hayli iddialı. Filminde çok değerli sanatçıları yer aldığını belirten yönetmen, Zafer Ergin, Engin Hepileri, Ali Sürmeli, Erdal Özyağcılar, Melek Baykal, Eser Yenerler, Meral Çetinkaya, Erkan Petekkaya ve Nursel Köse gibi usta oyuncuların varlığına dikkat çekti.

Filmini bir umut hikayesi olarak yorumlayan Kırmızıgül, Prestüj Müzik’in doğuşuna ışık tutarken, Türkiye’nin o dönemi ve müzik piyasasını da anlattığını belirtti. Bu filmin kendisi açısından çok önemli bir noktada olduğunu da belirten Mahsun Kırmızıgül, ‘’Bu bir otobiyografi filmi. Hem Hilmi Ağabey (Topaloğlu) hem de benim yaşantımdan kesitler var. Sevdiğim dostlarımın yaşantılarını da yansıttım. En önemlisi de ülkenin dört bir yanında bizleri bulan, bizlerle aynı yolda yürüyen bir yıldız avcısı, Hilmi Topaloğlu’nun hayatını anlatıyor. Biz ona çok şey borçluyuz. Onunla tanışıp yan yana gelmemiz, Prestij Müzik’te adımlar atmamız kader’’ dedi.

Senaryoyu yazarken asla zorlanmadığını da belirten Kırmızıgül, ‘’uzundur içimde taşıdıklarımı kağıda döktüm ve ortaya benim içime sinen bir iş çıktı. Umarım Hilmi ağabey de yukarıdan bir yerden bizi izliyordur ve çok mutludur’’ yorumunu yaptı.

90’lı yıllarda Mahsun Kırmızıgül, Haluk Levent, Özcan Deniz, Alişan gibi önemli müzisyenleri piyasaya kavuştura Prestij Müzik, daha sonrasında kapanmıştı. Kırmızıgül’ün filminde de bu sanatçılara yer verilirken, ünlü ismi kendi oğlunun oynayacağı belirtildi. Pek çok açıdan dikkat çekici bir girişim olarak da yorumlanan Prestij Meselesi filmi, sosyal medya üzerinden de kısa süre içerisinde en konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

Film kariyerine 2007 senesine Beyaz Melek ile başlayan Mahsun Kırmızıgül, özellikle sonrasında Güneşi Gördüm yapımıyla hayli takdir toplamıştı. Ardından New York’ta Beş Minare ile eleştiri yağmuruna tutulan ünlü isim, Mucize’de ise pek çok kesim tarafından takdir topladı. Sinema kariyerinde farklı girişimlerde bulunan Mahsun Kırmızıgül’ün bu yapımıyla da gişede iyi sonuçlara ulaşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.