Gubse Özay’dan Göndermeli Paylaşım

Gubse Özay’dan Göndermeli Paylaşım
İki yıl önce yakışıklı oyuncu Barış Arduç’la dünya evine giren senarist oyuncu Gubse Özay, geçtiğimiz eylül ayında ilk çocukları Jan Asya’yı dünyaya getirmişti. Kızlarının fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmamayı tercih eden Özay, ‘’makyaj yapmıyor, bakımsız geziyor’’ iddialarına da alaycı bir videoyla yanıt verdi.

Özay’ın senaryosunu yazdığı Deliha filminde başlayan arkadaşlıklarının aşka dönüşmesiyle magazin basını bu ikilinin ilişkisini sıkça gündeme taşırken, genç çift 2020 senesinde Çeşme’de dünya evine girmişlerdi. Mutlu birlikteliklerini bir de kız çocuğuyla taçlandıran Özay ekranlara ara verdiğini ve zamanını kızıyla geçirdiğini sosyal medya hesabından esprili biçimde paylaştı.

Oyuncu arkadaşlarının aksine çocuğunun yüzünü göstermemeyi tercih eden Gubse Özay, üzerinde çok tatlı bir yorgunluğun olduğunu dile getirdi. Yorgunluğunu sevimli ve minik tatlı bir yorgunluk olarak yorumlayan başarılı isim,’’ Öyle bakımsız geziyor, makyaj yapmıyor… Yok yani öyle bir şey. Ben hiç öyle zorlandığımı falan hatırlamıyorum. Açıkçası benim için çok keyifli geçiyor tüm süreç. Çok mutluyum’’ dedi.

Barış Arduç’la evlendikten sonra hayatlarında bir şeyin değişmediğini de belirten Özay, yakışıklı oyuncu ile 7 senedir birlikte olduklarını ve her şeyin çok güzel ilerlediğini belirtti. İlerleyen dönemlerde kariyeriyle alakalı farklı girişimlerde de bulunacağını ancak şimdilik bu anın ve kızıyla geçen zamanın tadını çıkarmak istediğini belirten oyuncunun nasıl bir geri dönüş yapacağı merak ediliyor.

Türk televizyonlarında Gülse Birsel’in teklifiyle Yalan Dünya dizisinde boy göstererek tanınan Gubse Özay, oyunculuğa alaylı olarak giriş yaptı. Ancak sergilediği performansla takdirleri üzerine toplayan başarılı isim, sonrasında ise sırf karakter için kilo aldığı Deliha filmini kaleme aldı ve başrol oynadı. Aynı zamanda Görümce ve Eltilerin Savaşı gibi kendi yazıp oynadığı filmlerle de hayli olumlu eleştiriler toplayan Özay, Deliha 2 için aldığı kiloları hızla verdikten sonra sağlık yönünden büyük sıkıntılar yaşadığını ve böyle bir girişimin büyük aptallık olduğunu dile getirmişti. Kariyerinde önemli işlere imzasını atan Özay’ın ilerleyen dönemler için yine bir sinema filmi üzerine çalışacağı ancak şimdilik nadasta kalmak istediği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.