Yasak Elma Dizisindeki Tek Gecelik İlişkiye Tepki!

Yasak Elma Dizisindeki Tek Gecelik İlişkiye Tepki!
Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizi projelerinden biri olmayı başaran Yasak Elma’nın son bölümünde hayli tepki çeken bir gelişmeye tanık olundu.

Şevval Sam, Eda Ece, Damla Yılmaz gibi önemli isimlerin yer aldığı dizide, her hafta olduğu gibi yine bomba olaylar yaşandı. Dizide Kumru’nun aşkı Selim’in bazı dönemlerde Kumru’nun annesiyle birlikte olduğu ortaya çıkarken, bu sahne seyirciler tarafından da hayli tepki topladı.

Kumru’nun sırf aşkı uğruna çiçekçide çalıştığı doktor Selim’in, Kumru’nun annesi Handan ile zaman zaman buluşup tek gecelik ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Bu noktada Kumru’nun bu durumu öğrenmesi halinde nasıl bir tepki göstermesi merak konusuna dönüşürken, bu sahne sosyal medya üzerinden de binlerce eleştiri aldı.

Böyle bir sahneye gerek var mıydı?

Gösterildiği her hafta birçok eleştiri alarak gündemde olmayı başaran Yasak Elma’da son gelişme seyirci tarafından da hazmedilemedi. Selim’in Kumru’nun annesi Handan ile yaşadığı tek gecelik ilişki kısa süre içerisinde sosyal medyada en konuşulan olaylardan birine dönüştü. Çoğu izleyici böyle bir sahnenin gereksizliğinde dem vururken, dizinin gittikçe saçma bir noktaya ulaştığını da dile getirdi. Özellikle masum bir aşkın ulaştığı noktayı bir nevi can çekişme ve gereksiz spekülasyon şeklinde yorumlayan izleyiciler, bu gelişmenin gerçekten de çok saçma olduğunu dile getiren paylaşımlarda bulundu.

İlk bölümü 2018 senesinde Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma, o dönemden günümüze dek en konuşulan projelerden biri olmayı başardı. Özellikle şuanda projede yer almayan Talat Bulut’un setteki olaylarıyla da bir dönem gündem olan dizi, Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız Yılmaz karakteriyle de hayli ilgi çekmeyi başarıyor. Yaklaşık 6 sezondur kalitesinden asla taviz vermeksizin yoluna devam eden Yasak Elma için şimdiden spin- off projelerin de üretileceği konuşuluyor. Bu noktada Eda Ece’nin canlandırdığı Yıldız karakterine daha çok yoğunlaşmak istediği konuşulan dizinin yaratıcılarının bir film ya da yeni bir dizi projesi üzerine çalıştığı ancak şimdilik Yasak Elma’ya odaklandığı da gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.