Huysuz Virjin’in Filmi Geliyor... Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor...

Huysuz Virjin’in Filmi Geliyor... Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor...
Türkiye televizyonlarının en ikon isimlerinden biri olan Seyfi Dursunoğlu yani namı diğer Huysuz Virjin’in hayatı film oluyor. Müslüm ve Bergen gibi biyografik filmlere imzasını atan yaratıcı ekip tarafından gerçekleştirilecek olan proje için cast ve senaryo çalışmalarının başlatıldığı kaydedildi.

Sahne adıyla Huysuz Virjin olarak bilinen şarkıcı, kantocu, oyuncu ve sunucu Seyfi Dursunoğlu, 2020 senesinde hayata veda etmişti. 80’ler, 90’lar ve 2000’lerde en eğlendiren televizyon isimlerinden biri olan Dursunoğlu, hayatı ve yaptıklarıyla da dikkat çekip takdir toplamayı başaran bir isim olmuştu. Bu noktada geçtiğimiz günlerde Huysuz Virjin’in hayatını konu edinecek bir film projesi için düğmeye basıldığı kaydedilirken, bu projede Bergen ve Müslüm gibi önemli biyografik filmlerin senaryosuda imzası bulunan ekibin ilerleyeceği konuşuluyor.

Huysuz Virjin Kadrosu

2023 senesinde sinema salonlarında yer alması planlanan Huysuz Virjin filminin senaryo ekibinde Sema Kaygusuz, Yıldız Bayazıt, Sıla Bayazıt, Esen Bayazıt ve Gülay Batur’un yer aldığı açıklandı. Proje danışmanının Armağan Çağlayan olduğu filmde Huysuz Virjin’i kimin canlandıracağı ise henüz belli olmadı. Hayatı konusunda hem çocukluk hem de kariyerindeki genel gidişatın ele alınacağı filmde Seyfi Dursunoğlu’nun özellikle de kariyerinde durmuş olduğu nokta ve yaptıklarının yanı sıra kendi özel hayatındaki naifliğe de yer verileceği konuşuluyor.

1970’li yıllarda pek çok ülkede sahne alan Seyfi Dursunoğlu, Huysuz Virjin sahne adıyla da herkesin gönlünü kazanmayı başardı. Özellikle kadınlar matinesi başta olmak üzere birçok şovunu televizyon ekranlarına taşımayı başaran Dursunoğlu, en büyük patlamasını da TRT’de Öztür Serengil’in sunduğu yarışma programında gerçekleştirmişti. Sonrasındaki kariyerinin yükselişiyle birlikte ülkede en tanınan isimlerden birine dönüşen Dursunoğlu, Popstar Türkiye yarışmasının ikinci sezonunda İbrahim Tatlıses, Garo Mafyan ve Deniz Seki gibi isimlerle jüri görevi üstlendi. 2007 senesinde Rtük tarafından artık televizyonlarda Huysuz Virjin’i canlandırma yasağı aldığını açıklayan Dursunoğlu, buna rağmen 2012’de Show TV’de Huysuz ile Dans Eder Misin? Yarışmasının sunuculuğunu yaptı. Kariyeri ve hayatıyla pek çok insan tarafından takdir toplayan Dursunoğlu’nun filmi şimdiden geniş bir çevre tarafından merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.