Yıllar Sonra Sürpriz Buluşma... Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hilal Saral'dan Aşk-ı Memnu buluşması

Yıllar Sonra Sürpriz Buluşma... Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hilal Saral'dan Aşk-ı Memnu buluşması
Efsane olarak nitelendirilen dizilerden Aşk-ı Memnu’da başrolleri paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat, dizinin yönetmeni Hilal Saral’la bir araya geldi. Üçlünün birlikte çekilip sosyal medyaya servis ettiği poz kısa süre içerisinde büyük etkileşim alırken, bu gelişmenin ilerleyen dönemlerde yeni bir proje habercisi olduğu konuşulmaya başlandı.

2008 senesinde yayın hayatına başlayan ve 2011 yazında sona eren Aşk-ı Memnu dizisi, o dönemin en konuşulan projelerinden biri olmuştu. Şimdilerde tekrarları bile sıkça izlenen dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat tüm dönemlerin en iyi dizi çifti olarak lanse edilmişti. Gösterildiği her hafta en çok konuşulup hit alan dizilerden biri olan projenin yönetmeni, önceki gece yıllar sonra oyuncularıyla bir araya geldi.

Aşk-ı Memnu’da Sürpriz Buluşma

Behlül ve Bihter karakterlerine hayat vererek büyük beğeni toplayan ikili, geçtiğimiz yaz Netflix için yeni bir film projesine de imzasını atmıştı. Aşk-ı Memnu’da birlikte çalıştıkları yönetmenleri Hilal Saral’la bir araya gelen Kıvanç Tatlıtığ ile Beren Saat, çektirdiği fotoğrafla da dikkat çekmeyi başardı. Yönetmen Saral bu fotoğrafı kendi sosyal medya hesabından paylaştıktan sonra kısa süre içerisinde binlerce yorum alırken, bu ekibin yeni bir dizi projesi çekmesi yönünde istekler dolup taştı. Özellikle bu ekibin kimyasının çok yüksek olduğunu belirten çoğu kullanıcının böyle bir projeyi çok istediği gözlendi.

Aşk-ı Memnu Yeniden Başlayacak Mı?

Şu sıra The Sopranos’un Türkiye uyarlamasında Seranay Sarıkaya ile başrolü paylaşacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat’le ise geçtiğimiz yaz Last Call For İstanbul filminde oynadı. Netfix için hazırlanan ve 2023 senesine gösterime girmesi planlanan filmin yönetmenlik koltuğunda ise Gönenç Uyanık oturuyor. Nuran Evren Şit’in senaryosunu yazdığı film New York havalimanında bavulu başkasıyla karışınca zor durumda kalan Serin’in aniden Mehmet’le karşılaşması ve onunla birlikte kaybolan valizinin peşine düşmesini konu ediniyor. Aşk, evlilik ve sadakat üzerine farklı bir keşif olarak lanse edilen bu hikayenin özellikle uzun zaman sonra yeni bir proje için bir araya gelen ikili açısından da hayli heyecan uyandırdığı konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.