Burak Özçivit Tepkilere Dayanamadı... O Paylaşımını Sildi!

Burak Özçivit Tepkilere Dayanamadı... O Paylaşımını Sildi!
Beş sene önce aralarında bir çocuğun da bulunduğu birçok cinsel istismar suçuyla davalık olan ve Netflix tarafından 50 milyon Dolar tazminat davası açılan Kevin Spacey ve Burak Özçivit Katar’da bir araya geldi. İkili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem olmuştu. Gelen yoğun tepkiler üzerine paylaştığı fotoğrafı silen Burak Özçivit, bu hareketiyle de dikkat çekti.

Şu sıralar Dünya Kupası’nın düzenlendiği Katar’a giden Burak Özçivit, birçok taciz suçuyla dava edilen Hollywood yıldızı Kevin Spacey ile paylaşımlara devam ediyor. Spacey ile verdiği pozlarla gündem olan yakışıklı oyucu, gelen aşırı tepkilere kayıtsız kalamadı ve bu paylaşımını sildi.

Paylaşımın ardından ünlü isimlerin başta olduğu binlerce insandan eleştiri alan Özçivit, bu gelişmelere sessiz kaldı. Fakat daha sonrasında yaptığı fotoğraf paylaşımlarını sosyal medya hesabında silen oyuncunun, aşırı derecede strese girdiği ve bu sebepten dolayı da hayli canının sıkkın olduğu iddia ediliyor.

Tuba Ünsal Ateş Püskürdü

Cinsel istismar suçlarından yargılanan ve dönemin Hollywood’unun en önemli isimlerinden biri olan Kevin Spacey ile bir araya gelen Burak Özçivit’e ‘’bu insanla aynı karede olmanız utanç verici’’ şeklinde yorumlar geldi.

Oyuncu Tuba Ünsal da bu fotoğraflara karşı tepkisini ortaya koyarken, ‘’para karşılığında tüm dünyanın karşısında durduğu, taciz ve tecavüzle yargılanan bir oyuncunun yanında durmak, yan yana poz vermek! Utanıyorum sizden ve aynı işi yapmaktan…’’ yorumunda bulundu. Ünsal’ın bu mesajı da binlerce destek alırken, Özçivit’in ise bu mesaja da herhangi bir tepki göstermediği gözlendi.

Kevin Spacey Hakkındaki İddialar

Hollywood aktörü Anthony Rapp, 14 yaşındayken kendisine cinsel istismarda bulunan Kevin Spacey’a dava açmıştı. Bu gelişme üzerine Netflix’in ilk orijinal yapımı House of Cards’tan kovulan Spacey’in daha sonrasında ise birçok sponsorluk ve dizi – film projeleri iptal edilmişti. Kendisine yöneltilen suçlamaları tam olarak reddetmeyen ancak eşcinsel olduğunu açıklayan Kevin Spacey, son dönemlerde piyasaya geri dönmek adına çaba gösteriyor. Katar’daki davette Burak Özçivit’le yaptığı sohbetle dikkat çeken Spacey’in nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.