Gaziantep'te Döviz Bürolarında Yoğunluk Yaşanıyor! Gaziantep'te vatandaşlar yeni yılda gelecek olan zamlardan önce şimdiden elindeki dövizi bozdurup ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor

Gaziantep'te Döviz Bürolarında Yoğunluk Yaşanıyor! Gaziantep'te vatandaşlar yeni yılda gelecek olan zamlardan önce şimdiden elindeki dövizi bozdurup ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor
Dövizdeki yükseliş devam ederken Gaziantep çarşısında döviz bürolarında kalabalık hâkimdi. Vatandaşın yastık altındaki dolar ve euroları bozdurmaya geldiğini belirten döviz bürolarında çalışanların ‘Ülkenin hali iyi değil, artık vatandaş alım yapamıyor. Yeni yılda gelecek olan zamlar için vatandaş şimdiden elindeki doları, dövizi bozdurup ihtiyaçlarını alıyor.” şeklinde konuştular.

Yılın son günleri yaşanırken, dövizdeki hareketlilik de devam ediyor.  Dolar fiyatları 18,64 TL seviyesinde hareket ederken, Euro fiyatları ise 19,66 TL seviyelerinde bulunuyor. İngiliz sterlini ise aynı dakikalarda 22,8670 TL seviyesinde işlem görüyor.

‘Vatandaş döviz bürolarına akın etti’

Dövizdeki hareketlilik devam ederken Gaziantep çarşısında döviz bürolarında kalabalık hâkimdi. Vatandaşın yastık altındaki dolar ve Euro’ları bozdurmaya geldiğini belirten döviz bürolarında çalışanlar ‘Ülkenin hali iyi değil, artık vatandaş alım yapamıyor. Yeni yılda gelecek olan zamlar için vatandaş şimdiden elindeki dövizi bozdurup ihtiyaçlarını alıyor’’ dediler.

Son bir yıldır yapılan zamlar, işsizlik gibi durumlardan dolayı yastık altındaki son birikimler de yeni yıl öncesi bozdurulmaya başlandı. Dövizdeki artışın ardından ellerindeki yatırımları bozdurmak için döviz bürolarına gelen vatandaşlar, ihtiyaçları karşılamak için ellerindeki son birikimlerini de bu şekilde bozdurduklarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.