Mahsun Kırmızıgül’den Recep İvedik 7 için Tartışılan Yorum: 'Kemal Sunal filmlerindeki tadı aldım'

Mahsun Kırmızıgül’den Recep İvedik 7 için Tartışılan Yorum: 'Kemal Sunal filmlerindeki tadı aldım'
Müzik kariyerine uzundur ara verip sinema üzerine projeler üreten Mahsun Kırmızıgül, Şahan Gökbakar’ın yeni filmi Recep İvedik 7 hakkında dikkat çeken bir yorum yaptı.

Önceki gün düzenlenen Recep İvedik filminin galasında filme dair önemli açıklamalarda bulunan Kırmızıgül,’’ Şahan, yeni filmi Recep İvedik 7 ile yeni dönemde yapılan komedilerden çok farklı bir filmle karşımızda. Kemal Sunal filmlerindeki tadı aldım. Komedi dünyasında son senelerde izlediğim en cesur film. İzleyin, hikayesi sizlere çok tanıdık gelecek’’ paylaşımında bulundu.

Kırmızıgül’ün bu paylaşımı kısa süre içerisinde binler yorum alırken, ünlü isme Kemal Sunal benzetmesinden dolayı tepkiler de geldi. Özellikle çoğu kullanıcı Kemal Sunal’ın hiçbir filminde gaz çıkararak güldürmeye çalışmadığını dile getirirken, Şahan Gökbakar’ın böyle bir isimle özdeşleşmesinin farklı olduğunu savundu.

Yaptığı röportajda sinema biletlerinin aslında pahalı olmadığını da savunan Mahsun Kırmızıgül, bu söylemiyle de ağır eleştiri yağmuruna tutuldu. Öyle ki sinema salonlarına her geçen gün gelen zamma tepki gösteren çoğu izleyicinin Mahsun Kırmızıgül’ün bu söylemlerini empati yoksunluğu olarak yorumladı.

Yeni Film Yolda

Sinema perdesi kariyerine 2007 senesine Beyaz Melek filmiyle başlayan Mahsun Kırmızıgül, Gazanfer Özdan, Yıldız Kenter, Erol Günaydın. Arif Erkin, Yavuz Bingöl, Sarp Apak, Nejat Uygur gibi isimlere yer vererek oldukça dikkat çekici bir yönetmenlik başlangıcı yapmıştı. Daha sonrasında Güneşi Gördüm’le ödüllere ulaşan başarılı isim, New York’ta Beş Minare ve Mucize gibi filmlerle de gişe sinemasının dikkat çekici yönetmenlerinden biri olmuştu. Kariyerinde Vezir Parmağı gibi bir komedi denemesiyle bir miktar düşüşe geçen Kırmızıgül, sonrasında Mucize’nin devamını çekmiş, oluşturduğu dram etkisiyle övgüler toplamıştı. Şimdilerde 90’lı ve 2000’li yılların en konuşulan olaylarından biri olan Prestij Müzik şirketinin filmini çeken Kırmızıgül’ün ‘’Prestij Meselesi’’ ismini verdiği bu yeni yapımını 2023 Şubat ayında vizyona sokması bekleniyor. Fakat ünlü ismin bu açıklamaları ve var olan krizle birlikte nasıl bir yol izleyeceği, filmini salonlarda mı yoksa dijital platformda da mı gösterip göstermeyeceği şimdiden merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.