Acun Ilıcalı Survivor 2023'ün İlk Yarışmacısını Paylaştı! Berdan Mardini Survivor 2023’te! Berdan Mardini Kimdir?

Acun Ilıcalı Survivor 2023'ün İlk Yarışmacısını Paylaştı! Berdan Mardini Survivor 2023’te! Berdan Mardini Kimdir?
Televizyon tarihinin en izlenen ve simgeleşen yarışma programlarından biri olan Survivor 2023 senesine yepyeni bir formatla dönmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı yönetiminde TV8 ekranlarında yayınlanan programın ilk yarışanı belli oldu. Acun Ilıcalı paylaştı ssyal medya çalkalandı! Berdan Mardini Survivor 2023’te!

Yaklaşmakta olan yeni sezon için ‘’Bu sene izlediğinizden çok daha farklı bir Survivor sizleri bekliyor. Akıl oyunları ön planda olacak ve heyecan kat sayısı daha da yükselecek’’ yorumunu yapan Acun Ilıcalı, ilk yarışmacının da ismini verdi.

Berdan Mardini Survivor 2023’te!

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımında Survivor 2023’ün ilk yarışmasının Berdan Mardini olduğunu belirten Acun Ilıcalı, ünlü türkücüye şimdiden bol şans ve başarılar diledi. Twitter hesabından ‘’ Survivor 2023 sezonu için ilk yarışmacımız Berdan Mardini oldu. Kendisine başarılar diliyorum’’ ifadesini kullanan başarılı televizyoncu, diğer yarışmacıların isimlerini de netleştikçe duyuracağını belirtti. Acun Ilıcalı’nın bu paylaşımına yer veren deneyimli türkücü ise ‘’Hepimiz için hayırlı olsun. Bakalım neler bekliyor’’ yorumunda bulundu. Bu paylaşımların üzerine Berdan Mardini’nin hayranlarının birçok etkileşim ve yorum yaptığı gözlenirken, ünlü türkücünün Survivor’a fark ve renk katacağına dair yorumlar yapıldı.

Son dönemlerde giymiş olduğu taytlar ve yaptığı sporlarla sosyal medyada konuşulan isimlerden birine dönüşen Berdan Mardini, Survivor yarışmasında da dikkat çekeceğe benziyor. Özellikle kariyerinde böyle bir tercihte bulunması ünlü türkücü için dönüm noktası olarak yorumlanıyor.

Berdan Mardini Kimdir?

5 Kasım 1978 senesinde Diyarbakır’da dünyaya gelen Berdan Mardini, kariyerinde önemli gelişmeler gerçekleştirerek ilerlemeyi başardı. Hem müzik dünyası hem de sinema ve dizi projelerinde de boy gösteren başarılı ismin Survivor yarışmasında nasıl bir performans göstereceği ise şimdiden merak konusu.

TV 8’i satın aldıktan sonra son yılların en fazla izlenen yarışma programlarına imzasını atan Acun Ilıcalı, özellikle de Survivor yarışmasıyla izlenme rekorları kırmayı başarıyor. Yarışmaya dahil ettiği isimlerle de her zaman konuşulan olmayı başaran başarılı ismin 2023 senesindeki formatı için yoğun çalışmalar gerçekleştirdiği ve ilerleyen dönemlerde de mevcut yeniliklere dair paylaşımlar gerçekleştirmeye devam edeceği söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.