Müge Anlı’yı Delirten İsim Tiktok Açtı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm dikkatleri üzerine çeken Zeynep Ergül sosyal medyada yine rekor kırdı!

Müge Anlı’yı Delirten İsim Tiktok Açtı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm dikkatleri üzerine çeken Zeynep Ergül sosyal medyada yine rekor kırdı!
Birkaç sene önce katılmış olduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm dikkatleri üzerine çeken Zeynep Ergül, sosyal medyanın o dönem en konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Bir cinayet dosyasının açılmasına vesile olarak Türkiye’nin en dikkat çeken simalarından biri olmayı başaran Ergül, programın suncusu Müge Anlı’yla kurduğu diyaloglarla da sosyal medya üzerinden en paylaşılan isimlerden biri olmayı başarmıştı.

  Seneler öncesi işlenen bir cinayeti masasına alan Müge Anlı, programında konuk ettiği Zeynep Ergül’ün söylemleri karşısında adeta çılgına dönmüştü. Bu cinayetle ilgili isimlerden biri olan Ergül, programa bağlanan kişiler tarafından kaçakçılık ve fuhuş başta olmak üzere birçok suçla itham edilmişti.

İzleyenlerin yorumuyla adeta kendi kazdığı çukura düşen Zeynep Ergül, Müge Anlı’nın programına kayıp kızını aramak için başvurmuştu. Ancak kızının Ergül için yaptığı açıklamalar sonrası işin rengi değişmiş, Zeynep Ergül, yıllar önce ailesiyle birlikte işlemiş olduğu Muharrem Elbay cinayetiyle ilgili bağlantılı olduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

O dönem yaptığı paylaşımlarla bir nevi antifenomen haline dönüşen Zeynep Ergül, 25 ay boyunca hapis yattı ve Covid dönemi gelen aflar neticesinde de beraat etti. Aradan geçen zamanlar sonrasında ise Ergül’ün son hali ve ulaştığı değişim herkesi şaşırttı.

Önceki gün Tiktok üzerinde yayınladığı video ile gündeme adeta bomba gibi düşen Zeynep Ergül, kısa süre içerisinde binlerce etkileşim aldı. Beraat sonrası çektiği bu görüntülerde tıpkı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında olduğu gibi özlü sözler söyleyen Ergül’ün ilerleyen dönemlerde bu paylaşımlarını çok daha sıklaştırması bekleniyor. Özellikle de sağladığı bu etkileşimle sosyal medya platformlarından da birçok paylaşımı gerçekleştiren Zeynep Ergül’ün amacının gündem oluşturmak olduğu iddia ediliyor.

Son yılların en fazla takip edilen gündüz kuşağı programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, Zeynep Ergül olmak üzere birçok önemli vaka üzerine araştırmalar yapıyor. Sayısız kayıp ve cinayetin açığa çıkmasına ön ayak olan başarılı sunucu, genel olarak Türkiye’nin açık ara en önemli ve başarılı isimlerinden biri.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.