Canlı İzle! Arjantin – Hırvatistan Maçı İzle! Yarı Finalist Messili Arjantin mi Olacak Modricli Hırvatistan mı Olacak? Arjantin – Hırvatistan Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Canlı Yayın Linki

Canlı İzle! Arjantin – Hırvatistan Maçı İzle! Yarı Finalist Messili  Arjantin mi Olacak Modricli Hırvatistan mı Olacak? Arjantin – Hırvatistan Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?  Canlı Yayın Linki
FIFA 2022 Dünya Kupası’nda büyük finale adım adım yaklaşılırken , çeyrek final maçları sonuçlarıyla birlikte yarı final eşleşmeleri belli oldu. Dünya Kupası’nda artık zafere ulaşmak isteyen Arjantin, Hollanda’yı penaltılarda eleyerek adını yarı finale yazdırmıştı! Hırvatistan ise şok şekilde breziya'yı elemişti....

FIFA 2022 Dünya Kupası’nda büyük finale adım adım yaklaşılırken, çeyrek final maçları sonuçlarıyla birlikte yarı final eşleşmeleri belli oldu. Dünya Kupası’nda artık zafere ulaşmak isteyen Arjantin, Hollanda’yı penaltılarda eleyerek adını yarı finale yazdırmıştı!

Bir Dünya Kupası ekolü olan Brezilya’yı çeyrek finalde saf dışı bırakmayı başaran Hırvatistan ise, geçtiğimiz kupada finalde yenilmenin acısını çıkarma hedefinde! Her iki takımın da mevcut potansiyelleri ve kadrosunda bulundurdukları yıldızlar göz önüne alındığında ortaya oldukça şahane bir futbol şöleni çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Çoğu futbol otoritesi de bu mücadelenin turnuvanın en keyifli maçı olacağı yönünde hem fikirde.

Arjantin – Hırvatistan Maçı Ne Zaman?

Katar’da gerçekleşen ve sıcak havalardan dolayı kış mevsimine aktarılan FIFA 2022 Dünya Kupası’nda Arjantin – Hırvatistan yarı final mücadelesi 13 Aralık’ta gerçekleşecek. Luasi Stadı’nda oynanacak olan maçın başlama saati ise 22.00. Katar’la aynı saat dilimine sahip olduğumuz için bizim ülkemizde de 22.00’de başlayacak olan mücadelede özellikle de iki takımın kaptanları Lionel Messi ve Luka Modric’in neler yapacakları merak ediliyor.

Arjantin’de şu zamana dek kariyerine bir Dünya Kupası zaferi dahil etmek isteyen Lionel Messi’nin yarı finale çok sıkı motive olduğu konuşuluyor. Bu doğrultuda takım arkadaşlarını da motive ettiği belirtilen deneyimli futbolcunun, kazanmak adına tüm gücünü vereceği konuşuluyor. Kariyerinde artık son Dünya Kupası heyecanını yaşadığını açıklayan Messi, bu mutluluğa erişmenin kendisi için çok önemli olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

Arjantin – Hırvatistan Maçı Hangi Kanalda?

Tüm Dünya Kupası mücadelelerinde olduğu gibi Arjantin – Hırvatistan yarı final mücadelesi yine TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Dünya Kupası’nın tüm detaylarını seyircisine aktaran ve bu coşkuya ortak olan TRT, böyle bir mücadelede de oldukça koordineli bir yayın gerçekleştirecek.

Katar’daki organizasyonda şimdiye dek birçok renkli anıya tanıklık edilirken, Arjantin ile Hırvatistan arasında gerçekleşecek olan maçın biletlerinin de tükendiği ve ekrandaki heyecanın da oldukça yüksek olacağı belirtiliyor. Mücadele için takımlar hazırlıklarını devam ettirirken, büyük mücadelenin hakemi henüz açıklanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.