Portekiz, çeyrek final maçında Fas'a elendi! Cristiano Ronaldo'nun Göz Yaşları Kupayı Gölgede BIRAKTI! Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez 'Bir adamı öldürdünüz!

Portekiz, çeyrek final maçında Fas'a yenilerek 2022 Katar Dünya Kupası'na veda ederek tarihi bir şok yaşadı. Maça İsviçre maçında olduğu gibi yine yedek başlayan Ronaldo, yenilgi sonrası gözyaşlarına boğulurken sevgilisi Georgina Rodriguez ile kız kardeşi Elma Aveiro çok sert açıklamalar yaptı. İşte detaylar..

Ronaldo hüngür hüngür ağladı

Oyuna sonradan girdiği mücadelelerde de takımına gol katkısı veremeyen 37 yaşındaki oyuncu, 2022 FIFA Dünya Kupasında çıktığı 5 maçta sadece 1 gol katkısı verdi. Gruplarda Gana ağlarını penaltıdan sarsan Ronaldo, 5 Dünya Kupası'nda gol atan ilk ve tek futbolcu olarak dünya kupalarının tarihine geçti. Her fırsatta kupayı ne kadar çok istediği dile getiren Portekizli süperstar, Fas mağlubiyeti sonrası duygusal anlar yaşadı ve hüngür hüngür ağlayarak soyunma odasının yolunu tuttu.

Georgina Rodriguez’den çok sert açıklama 

 Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi Georgina Rodriguez, İsviçre maçından sonra olduğu gibi yine bir açıklama yaptı ve bu kez Santos’a daha sert sözlerle yüklendi.

’90 dakika izleyememek üzücü’ demişti

İsviçre maçının basın mensuplarının Ronaldo’nun fotoğrafını çektiği anların görüntüsünü de paylaşan Rodriguez, "Tebrikler Portekiz. 11 futbolcu milli marşı söylerken tüm gözler senin (Ronaldo) üzerindeydi. Dünyanın en iyi futbolcusunu 90 dakika izleme keyfini yaşayamamak üzücü. ‘Taraftarlar seni çağırmayı ve adını haykırmayı bırakmadılar. Umarım yakın dostun Fernando ile el ele verip bizi bir gece daha mutlu edersiniz." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.