Netflix’te Sıcak Kafa Rüzgarı! Sıcak Kafa İkinci Sezon Gelecek Mi?

Netflix, geçtiğimiz hafta Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan Sıcak Kafa dizisini izleyicileriyle buluşturdu. Seyredenlerin çoğunlukla ilginç bir distopya şeklinde yorumladığı dizi, kısa süre içerisinde platformun en çok izlenenleri arasında yerini almayı başardı.

İletişim yoluyla yayılan bir salgın neticesinde insanlar mantıksız cümleler kurarak abuklamaya başlar. Bu dünyada hastalığa bağışıklık kazanmış bir bilim adamı olan Murat Siyavuş ise, dikta rejimi ile yönetime el koyan SMK kurumunun hedefi haline gelir.

Mert Baykal’ın senaryosunu uyarlayıp yazdığı ve aynı zamanda da yönetmenlik koltuğuna oturduğu Sıcak Kafa dizisi, Netflix’te günde güne en fazla seyredilen projelerden birine dönüştü. Oluşturduğu distopik İstanbul platosuyla hayli dikkat çekici olmayı başaran dizi, genel hatlarıyla çok başarılı şeklinde yorumlar alıyor.

Öpüşme Sahnesi Çok Konuşuldu

Dizide başrolleri paylaşan Osman Sonant ve Hazal Subaşı’nın etkileyici ve dikkat çeken sahneleri de bulunuyor. Özellikle ikilinin öpüşme sahneleri sosyal medya platformlarında büyük yankı uyandırırken, genel olarak yerli yapımlarda yapmacık oluşa bu sahnelerin Sıcak Kafa’da hayli gerçekçi ve zorlamadan da olabileceğinin kanıtı şeklinde yorumlandı. Bu sahneler hakkında çoğu seyirci Avrupa yapımı hissi aldığını belirtirken, herhangi bir abartı durumu olmaksızın da böyle sahnelerin çekileceğini belirten kişi sayısı da çok fazla oldu.

Başrollerini Osman Sonant ve Hazal Subaşı’nın paylaştığı Sıcak Kafa’da, aynı zamanda Özgür Emre Yıldırım, Şevket Çoruh, Haluk Bilginer, Gonca Vuslateri gibi isimler de yer alıyor. Yazar Afşin Kum’un 2010 senesinde yayınlanan ve ödül kazanan kitabından uyarlanan dizi, izleyenleri farklı bir dünya içerisine davet ediyor.

Sıcak Kafa İkinci Sezon Gelecek Mi?

İlk sezonun ardından finalin ucu açık kaldığını belirten kişi sayısı çok fazla olduğu için Sıcak Kafa’nın ikinci sezon ihtimalinin de her türlü yüksek olduğu belirtiliyor. Özellikle de anlatılan dünya ve oyunculukların performanslarını yaklaşacak olası yeni sezonu pekiştirdiği belirtilirken, bu hususta yapımcı Timur Savcı’nın da gelişmelerden memnun olduğu ve yeni bir sezon üzerine şimdiden yoğunlaşma çalışmalarına başladığı konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.