İngiltere – Fransa Maçı CANLI İZLE! İngiltere Favori Olan Fransa'yı Yenebilecek mi? 2022 Dünya Kupası İngiltere-Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İngiltere – Fransa Maçı CANLI İZLE! İngiltere Favori Olan Fransa'yı Yenebilecek mi?  2022 Dünya Kupası İngiltere-Fransa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?
2022 Dünya Kupası’nda yarı finale çıkacak son takımı belirleyecek İngiltere – Fransa maçına çevrildi! Ronaldo'lu , Ruben Diaz'lı, Bruno Fernandes'li Portekiz; Afrika'yı arkasına alan Fas'a elendi... Peki Son Yarı finalisti belirleyecek İngiltere-Fransa maçında, favori olan takım, Mbappe'li fransa maçtan galip ayrılacak mı?

Son dünya şampiyonu Fransa, çeyrek finalde Avrupa şampiyonu finalisti İngiltere’yi devirip adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor. Özellikle şampiyona esnasında tutumları ve futbol adına sergiledikleriyle alkış toplayan Horozlar, üst üste zafere ulaşmak adına yoğun bir çalışma içerisinde. Son 16’da Polonya’yı 3-1’lik skorla deviren Fransa, D Grubu’nu ise lider olarak tamamlamıştır. Turnuvaya yenilgiyle başlamasına karşın attığı adımlarla ne denli iddialı olduğunu gösteren mavilerin bu maçta da tüm kozlarını sonuna dek kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Diddier Deschamps: Kazanmak için sahada olacağız!

Fransa Milli Takımı ile önemli başarılara imzasını atan teknik direktör Diddier Deschamps, rakipleri İngiltere’yi çok iyi analiz ettiklerini ve sahaya kazanmak adına çıkacaklarını belirtti. Turnuvada finale ulaşmayı ve daha sonrasında ise zafer elde etmeyi dile getiren deneyimli futbol adamı, ‘’ İngiltere’nin köklü ve oturmuş bir futbol anlayışı var. Bu senelere yayılmış bir kültür aslında. Ancak biz de Fransız futbol ekolünü sonuna dek sahaya yansıtmayı başaran bir ekibiz. Bu sebepten elimizden geleni yapacak ve yarı finale ulaşmak için sahada olacağız. Futbolcularıma güvenim tam. Dersimizi iyi çalıştık ve sahada ülkemizi mutlu edecek türde bir mücadele gerçekleştireceğiz’’ dedi.

İngiltere – Fransa Maçı Saat Kaçta?

FIFA 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde karşılaşacak olan İngiltere- Fransa maçı 10 Aralık Cumartesi gecesi saat 22.00’de başlayacak. Tüm dünyanın futbol tutkunlarının gözlerini dikeceği bu karşılaşmada her iki takımın da neler yapacağı merak ediliyor.

İngiltere – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

İngiltere – Fransa mücadelesi TRT 1 ekranlarından naklen olarak yayınlanacak. Türkiye saatiyle de 22.00’de başlayacak olan mücadelenin galibi yoluna yarı finalde devam edecek.

Bu sene Katar’daki cehennem sıcakları göz önüne alınarak kış mevsiminde gerçekleşen Dünya Kupası’nda gittikçe sona yaklaşılıyor ve takımlar ellerinden geleni sonuna dek yapmaya odaklanıyor. Her açıdan futbol resitali olarak yorumlanan organizasyonun tüm heyecanı TRT ekranlarında!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.