Canlı İzle Portekiz - Fas... Portekiz-Fas Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta ? Fas – Portekiz maçı ne zaman? Fas – Portekiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fas – Portekiz şifreli mi? Canlı Portekiz-Fas Maçı İzle

Canlı İzle Portekiz - Fas... Portekiz-Fas Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta ? Fas – Portekiz maçı ne zaman? Fas – Portekiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fas – Portekiz şifreli mi? Canlı  Portekiz-Fas Maçı İzle
10 Aralık Cumartesi günü oynanacak Dünya kupası karşılaşmalarından bir tanesi olan Fas – Portekiz maçı hakkında birçok detay merak ediliyor. Fas – Portekiz maçı ne zaman? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Konu hakkında merak edilen bir diğer detay ise Fas – Portekiz maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusu oldu. Peki, Fas – Portekiz maçı ne zaman? Fas – Portekiz maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Portekiz – Fas Maçı Ne Zaman?

Çeyrek final mücadelesinde kozlarını paylaşacak Portekiz – Fas mücadelesi 10 aralık cumartesi günü saat 18.00’de gerçekleşecek. Arjantinli hakem Facundo Tello’nun yöneteceği mücadele, tüm futbol tutkunlarının oldukça merak ettiği bir 90 dakika. Özellikle de son İsviçre maçında yedek kaldığı gerekçesiyle milli takım kampından ayrılmaya kalkıştığı söylemleri ortaya çıkan Cristiano Ronaldo’nun, Fas karşısında ilk 11’de yer alıp almayacak merak konusu. Kariyerinde oldukça değişik bir döneme giriş yapan deneyimli futbolcunun son defa boy gösterdiği dünya kupasında önemli başarılara imza atmak istediği ancak hem teknik direktör hem de futbolcular açısından yıldızının bir türlü barışmadığı söyleniyor.

Portekiz – Fas Maç Hangi Kanalda?

Portekiz – Fas çeyrek final mücadelesi TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Cumartesi akşamı saat 18.00’de başlayacak olan mücadelede her iki takımın canla başla mücadele edeceği söyleniyor. TRT ekranlarında gerçekleşecek olan Portekiz – Fas karşılaşmasına dair birçok açıdan önemli tahmin ve yorumlar yapıyor.

Futbol otoritelerine göre Portekiz’de Cristiano Ronaldo sorunu takımın gidişatına doğrudan etki edeceği söylenirken, turnuvanın en sürpriz ekiplerinden biri olan Fas’ın her türlü açığı kullanarak sonuca ulaşacağı belirtiliyor. 4 senede bir gerçekleşen ve tüm futbol tutkunlarını ekranlara ve statlara bağlayan FIFA Dünya Kupası’nda 2022 etabının finaline yavaş yavaş gelinmeye başlandı. Daha önce Avrupa Şampiyonluğu elde eden Potekiz’in Fas’a karşı atak bir futbol gerçekleştirip adını yarı finale yazdırması bekleniyor!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.