2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesine dev kapışma! İngiltere ve Fransa, son yarı final bileti için sahaya çıkıyor! İşte Detaylar

2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesine dev kapışma!  İngiltere ve Fransa, son yarı final bileti için sahaya çıkıyor! İşte Detaylar
2022 FIFA Dünya Kupası son çeyrek final maçında yarın İngiltere ile Fransa karşı karşıya gelecek. 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesine dev kapışma! Avrupa ve Dünya futboluna damgasını vuran iki önemli milli takım İngiltere ve Fransa, çeyrek final mücadelesinde kozlarını paylaşacak!

Son Dünya Kupası’nı havaya kaldıran Fransa, gözünü üst üste şampiyonluğa dikti. Uzun zamandır özel organizasyonlarda başarıya hasret ilerleyen İngiltere ise son şampiyonu eleyerek yoluna final için devam etme peşinde!

Al Bayt Stadı’nda gerçekleşecek olan maç 10 Aralık saat 22.00’de start alacak. Brezilyalı hakem Wilton Sampaio tarafından yönetilecek olan mücadelede her iki takımın da futbol adına şahane bir resital sergilemesi bekleniyor.

Avrupa Şampiyonası’nın son finalisti olan İngiltere, B Grubu’nda İran, Galler ve ABD’nin önünde 7 puanla lider tamamlayarak son 16’da da Senegal’i 3-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yansıttı. Son şampiyon Fransa ise Tunus’a yenilerek başladığı D Grubu’nu 6 puanla lider tamamladı. Son 16 mücadelesinde Polonya’yı 3-1’lik galibiyetle deviren Horozlar, son 8 takım arasına kalarak yarı final için ne denli iddialı olduğunu kanıtladı.

Dünya Kupası tarihinde daha önce 1966 ve 1982 senelerinde karşılaşan iki takım, uzun yıllar sonras böyle bir organizasyonda forma terletecek. Her iki ekibin de kupaya ulaşma konusunda büyük bir istek içerisinde olduğu gözlenirken, mücadelenin nasıl bir sonuç oluşturacağı da merak konusu.

İngiltere Gözü Kararttı

En son Avrupa Şampiyonası’nda finalde yenileyerek zafere yine ulaşamayan İngiltere Milli Takımı, bu sefer hedefini çok daha kesin çizgiler üzerine belirledi. Son şampiyon Fransa’ya karşı çekincesiz bir futbol sergileyeceklerini belirten İngiltere Milli Takım teknik direktörü Gareth Soutgate, rakibi iyi analiz ettiklerini ve kazanmak adına her türlü çabayı sergileyeceklerini dile getirdi.

İngiltere – Fransa Maçı Hangi Kanalda?

10 Aralık Cumartesi saat 22.00’da başlayacak olan İngiltere – Fransa çeyrek final mücadelesi TRT 1 ekranlarından naklen olarak yayınlanacak. Her iki takımın da sonuna dek mücadele edip savaşacağı konuşulan bu müsabaka, futbol adında seyir zevki yüksek anlara tanıklık ettireceğe benziyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.