Recep İvedik Sinemaya Gelecek Mi? Recep İvedik 7 Disney +’da

Recep İvedik Sinemaya Gelecek Mi? Recep İvedik 7 Disney +’da
Komedyen Şahan Gökabakar’la simgeleşen karakter Recep İvedik, yedinci film macerasını sinema salonlarından dijital platforma taşıdı. Dikkat Şahan Çıkabilir programında bir skeç karakteriyle aniden komedi sinemasının en talep gören simalarından birine dönüşen Recep İvedik, usta komedyen Gökbakar’ın anlaşmasıyla birlikte Disney + arşivinde yerini aldı.

Şimdiye dek birçok farklı macera ile seyirci karşısına çıkan ikonlaşmış karakter, yeni macerasında ise ekonomik koşulların baskınlığında bunalım kendisini yaveri Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kalma köy evine götürüyor. Köy hayatı ve karşısına çıkan sürprizler üzerine yoğunlaştığı belirtilen bu macerayı ilk izleyenlerin artık daha olgun ve sözünü her yönden sakınmayan bir Recep karakteriyle karşılaştıklarını belirttikleri söyleniyor.

Recep İvedik Kaç Gün Yayında Olacak?

Geçtiğimiz Haziran ayında Türkiye’deki yayın hayatına başlayan Disney +, çok geçmeden önemli anlaşmalara da imzasını atmaya başlamıştı. Platformun en önemli anlaşmalarında biri olan Recep İvedik ise 7. Filmi sonrası farklı maceralarla da seyircisinin karşısında olmaya hazırlanıyor. Daha önce sinema salonlarında boy gösteren Recep İvedik’in Disney +’daki macerasının ise herhangi bir sınırı yok. Film platformun kütüphanesine eklendi ve ayrıca Disney + bir de tüm İvedik serilerini içeren bir Recep İvedik Koleksiyonu köşesi açtı. Bütün bu detaylar usta komedyenin artık bir daha sinema perdesine dönüş yapmayacağı yönünde söylentiler oluştursa da, Gökbakar da Disney’in seyirci açısından erişimi yüksek bir çeşitliliğe sahip olduğunu belirtiyor.

Recep İvedik Sinemaya Gelecek Mi?

Birkaç sene önce sinema dağıtımcı şirketle var olan mısır anlaşmazlığından dolayı gerçekleşen sinema yasasında Şahan Gökbakar’ın da ismi yer alıyordu. Bu gelişme sonrası Recep İvedik’in Afrika macerasını sinema salonlarında gösteren usta komedyen, daha sonrasında ise rotayı tıpkı Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz ve Ata Demirer gibi dijital platforma kırma kararı aldı.

Başrolünü Şahan Gökbakar’ın aldığı ve kardeşi Togan Gökbakar’ın yönettiği Recep İvedik 7, Disney + kütüphanesinde ve herhangi bir sınırlama olmaksızın yayınlanmaya devam edecek. Geçtiğimiz günlerde yaptığı röportajda İvedik serisinin 15’e kadar devam edebileceğini belirten Gökbakar, bu karakter için bayrağı başka birine devretmeyi düşündüğünü ve aklında bir ismin olduğun belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.