Portekiz – Fas Maçında Doğru... Portekiz Milli Takımı’nın tecrübeli ismi Pepe’den de Fas hakkında dikkat çekici açıklamalar geldi.

Portekiz – Fas Maçında Doğru... Portekiz Milli Takımı’nın tecrübeli ismi Pepe’den de Fas hakkında dikkat çekici açıklamalar geldi.
Bu sezon Katar’da düzenlendiği için tarihinde ilk defa kış mevsiminde düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası’nda çeyrek final mücadeleleri başlıyor! Oldukça dikkat çekici mücadelelere tanıklık ettiren Dünya Kupası’nda büyük sürprizlere imzasını atan Fas, Avrupa’nın en önemli yıldızlarını kadrosunda bulunduran Portekiz’e karşı yarı final şansını kovalayacak.

2010 Dünya Kupası şampiyonu İspanya’yı ikinci turda eleyerek hayli dikkat çeken Fas Milli Takımı’na karşı Portekiz’in sıkı önlemler alması bekleniyor. Bu konuda idmanda da istekli olan Portekiz Milli Takımı’nın tecrübeli ismi Pepe’den de Fas hakkında dikkat çekici açıklamalar geldi.

Portekiz Halkını Sevindirmek İstiyoruz

Uzun yıllar formasını giydiği ülkesinin bu sefer Dünya Kupası’nı kazanmak istediğini söyleyen Pepe, rakibini iyi kavradıklarını dile getirdi. Amaçlarının disipline bir futbol olduğunu belirten deneyimli stoper, ‘’Fas karşısında kaliteye sahip olmak değil, çok çalışmamız gerekiyor. Dinlenmeli ve bu maça iyi hazırlanmalıyız. Portekiz halkını sevindirmek istiyoruz’’dedi Önceki maçta Cristano Ronaldo’nun yedek kalmasına dair de konuşan Pepe, ‘’ Cris ve hocamız da en önemli şeyin takım olduğunu gayetiyi biliyor. Cris’in oynamaması hocamızın seçimiydi. Dolayısıyla her şey takımımız için ve yeri geldiğinde de elimizden geleni yapma konusunda çekincesiz davranacağımızı bilin’’ açıklamalarında bulundu.

Bu açıklamalar üzerine Ronaldo cephesinden şimdilik herhangi bir paylaşım gelmezken, deneyimli futbolcunun bu maça hazır olacağı söyleniyor.

Portekiz – Fas Maçı Ne Zaman?

10 Aralık Cumartesi günü saat 18.00’de gerçekleşecek olan Portekiz – Fas çeyrek final mücadelesi tüm futbol tutkunlarının da radarında. Özellikle deneyimli futbolcuların varlığıyla dikkat çeken Portekiz’e karşı şimdiye kadar dikkat çekici gelişmeler gerçekleştiren Fas’ın kozlarının nasıl paylaşılacağı merak ediliyor.

Portekiz – Fas Maçı Hangi Kanalda?

Portekiz – Fas maçı TRT1 ekranlarında gerçekleşecek. Turnuvanın tüm müsabakalarını da anlık yayınlayan devletin kanalı, maç öncesinde de önemli yorum ve analizlerin yapılacağını belirtmek isteriz. Dünya Kupası boyunca her iki takım da gözle görülür adımlar atarken, bu iki takımın karşılaşmasının nasıl bir sonuca ulaşacağı şimdiden merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.