Portekiz – Fas Maçına Doğru! Gözler Ronaldo’da... Portekiz – Fas Maçı Ne Zaman? Hangi Kanlda saat Kaçta?

Portekiz – Fas Maçına Doğru!  Gözler Ronaldo’da... Portekiz – Fas Maçı Ne Zaman? Hangi Kanlda saat Kaçta?
Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası’nda çeyrek final maçlarına gelindi! Bu organizasyonda sürpriz başarılara imza atan Fas, Avrupa futbolunun önemli ekiplerinden Portekiz’le karşı karşıya geliyor.

Son 16 turunda İspanya’yı penaltılarda yenerek adını ilk defa katıldığı dünya kupasında çeyrek finale yazdıran Fas, İsviçre’yi 6-1 yenen Portekiz’e karşı mucize peşinde!

Hırvatistan, Belçika ve Kanada’nın yer aldığı F Grubu’nu lider olarak tamamlayan Fas, 2010 Dünya Kupası sahibi İspanya’yı son 16 turunda eleyerek futbol tarihine imzasını attı. Cristiano Ronaldo ile bu sene adını finale ve en doğrusu da kupa başarısına yazdırmak isteyen Portekiz ise Afrika temsilcisine karşı üstün gelerek adını yarı finale yazdırmaya kararlı!

Futbol hayatı boyunca birçok önemli şampiyonluğa ulaşan tecrübeli futbolcu Cristiano Ronaldo, gözünü artık son defa katıldığı Dünya Kupası’na dikti. Dünya Kupası esnasında Kulübü Manchester United tarafından sözleşmesinin feshedildiği açıklanan başarılı futbolcunun bu gelişmeler üzerine daha da hırslandığı konuşuluyor.

Basına verdiği demeçlerde amaçlarının en sona dek ulaşmak olduğunu belirten Ronaldo, ‘’ Fas, şimdiye dek çok önemli başarılara imzasını attı. Amacımız onlar karşısında en iyisini sergilemek. Takım arkadaşlarımız ve ben, ülkemiz adına elimizden geleni yapmak istiyoruz’’ açıklamasında bulundu.

Portekiz – Fas Maçı Ne Zaman?

Katar’da gerçekleşecek olan Portekiz – Fas çeyrek final mücadelesi 10 Aralık Cumartesi günü saat 18.00’de başlayacak. Katar’ın Al Thumama Stadı’nda gerçekleşecek olan müsabakada Portekiz Milli Takımı’nda Pepe, Ronaldo ve Guedes gibi çok önemli isimlerin neler yapacağı merak konusu.

Fas’ın ise şu zamana dek elde ettiği kapasitenin her açıdan güçlü ve futbol adına yoğun bir gidişat kurma olasılığında kesin gözüyle bakılıyor.

Portekiz – Fas Maçı Hangi Kanalda?

Portekiz – Fas maçı TRT 1 ekranlarında naklen olarak yayınlanacak. Her 4 senede olduğu gibi Dünya Kupası mücadelelerini yine kendi ekranlarından yayınlayan TRT’de Portekiz – Fas maçı öncesinde yorum ve analizler yapılacak. Futbol tutkunlarının heyecanla beklediği çeyrek final mücadelesinde 90 dakika sonrasında elde edilecek sonucun ne olacağı merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.