Canlı Dünya Kupası İzle! Hırvatistan – Brezilya Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Hıvatistan-Brezilya Maçı Canlı Yayın LiNKİ

Canlı Dünya Kupası İzle! Hırvatistan – Brezilya Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Hıvatistan-Brezilya Maçı Canlı Yayın LiNKİ
Katar’da tüm hızıyla devam eden FIFA 2022 Dünya Kupası’nda çeyrek final heyecanı başlıyor! Grup karşılaşmaları ve arından son 16 maçları sonrası verilen iki günlük arayla birlikte futbol severlerin izleyeceği ilk çeyrek final mücadelesi Hırvatistan – Brezilya olacak.

Son Dünya Kupası’nda finalde Fransa’ya yenilen Hırvatistan, futbolla özdeşleşen Brezilya’ya karşı iddialı bir çalışma içerisinde. Sambacılar ise, son 16’da Güney Kore’ye karşı aldıkları rahat galibiyetin akabinde Hırvatistan’a da aynı tarifeyi uygulamayı amaçlıyor. Her iki takımın teknik adamın da yaklaşmakta olan müsabakadan mutlu ayrılmak adına her türlü koz ve formülü uygulayacağı konuşuluyor.

Hırvatistan – Brezilya Maçı Saat Kaçta?

Katar’ın yaz aylarında 50 derecelere ulaşan sıcaklıklarından dolayı Kasım sonlarında başlayan 2022 FIFA Dünya Kupası’nde Hırvatistan – Brezilya çeyrek final müsabakası, 9 Aralık saat 18.00’de başlayacak. Müsabakaya ilginin hayli yoğun olduğu kaydedilirken, sambacıların Hırvatlara karşı bir adım daha önde olduğu söyleniyor. Özellikle bu maçta Neymar ile Luka Modric’in takımları adın akilit isimler olacağı sıkça vurgulanıyor. Her iki oyuncu da dünya kupası için tüm gücüyle faal olacağını belirtirken, futbol adına ikonlaşan bu isimlerin kariyerleri açısından da son dünya kupası macerasında olmaları olası mücadelenin daha güçlü ilerleyeceğini ön gösteriyor.

Hırvatistan – Brezilya Maçı Hangi Kanalda?

Hırvatistan – Brezilya maçı Türkiye saatiyle 18.00’de TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın öncesinde önemli yorumların olacağı bir program gerçekleşecekken, maçın başlama saatiyle birlikte de zaten tüm gözler bu müsabakada olacak.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Daha önce 2008 ve 2014 senesinde karşı karşıya gelen iki takımda bu maçların galibi Brezilya oldu. Dünya Kupası denildiğinde aldığı zaferlerle bir nevi simgeleşen bir ülke haline gelen Brezilya’nın bu organizasyona hayli özenli ve istekli olduğu söyleniyor. Öyle ki Neymar’ın bir dünya kupası kazanarak kariyerini şahlandırmak istediği konuşulurken, yarın 18.00’de başlayacak olan maçın gidişatının futbol otoriteleri tarafından net olarak öngörülemediği belirtiliyor. Fas, Suudi Arabistan gibi sürpriz adımlar atan takımların dikkat çektiği Dünya Kupası’nda finale çok az kaldı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.