Canlı Maç İzle Hollanda – Arjantin. Hollanda - Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Canlı Maç İzle Hollanda – Arjantin. Hollanda - Arjantin maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Katar’da düzenlenen ve tüm futbolseverlerin odağındaki 2022 FIFA Dünya Kupası’nda çeyrek final zamanı geldi çattı! Turnuvada en çok konuşulan iki takım olan Hollanda ile Arjantin, çeyrek final mücadelesini 9 Aralık Cuma günü bugün saat 22.00’de gerçekleştirecek.

Futbol tutkunlarının gözünde büyük bir heyecan ve mücadele şeklinde öngörüsü bulunan Hollanda – Arjantin maçında dünyaca ünlü yıldızlar sahne alacak. Özellikle kariyerini dünya kupası başarısıyla taçlandırmak isteyen Lionel Messi’nin tüm varı yoğuyla bu maçta çok özel performanslar sergileyeceği bilinirken, Hollanda Milli Takımı’nın da Arjantin gibi dişli bir rakip karşısında asla taviz vermeden ilerleyeceği konuşuluyor.

Hollanda Yarı Final İstiyor

Daha önce Dünya Kupası’nda 10 kez boy gösteren Hollanda, bu geçmiş içerisinde 5 defa yarı finale ulaşma başarısı elde etti. 2022 Dünya Kupası’nda A Grubu’nda mücadele eden Van Gaal’ın talebeleri, grup maçlarında Katar, Ekvador ve Senegal’le karşılaştı. Lider olarak çıktığı gruptan sonra ikinci turda ABD’yi 3+1 yenerek yoluna devam eden Portakallar, pek çok açıdan organizasyonun önemli ekiplerinden biri olarak gösteriliyor.

Virgin van Djk Arjantin Karşısında Umutlu

Dünya Kupası çeyrek finalinde Arjantin’le karşılaşacak olan Hollanda’nın kaptanı Virgin Can Djk, rakiplerinin gücünün bilincinde olduklarını vurguladı. Kupada sonuna dek gitmek istediklerini vurgulayan deneyimli oyuncu, rakibi Lionel Messi hakkında ise övgü dolu cümlelerde bulundu. Sadece Messi değil, Arjantin’i yenmek için çabalayacaklarını belirten Dijk, ‘’sahaya çıkarak kalitemizi, takım ruhumuzu ve sahip olduğumuz birlikteliği sergilemek istiyoruz. Bu gidişatın her zaman olumlu sonuçlar oluşturacağına inanıyoruz’’ dedi.

ARJANTİN'İN MUHTEMEL İLK 11'İ

Emi Martínez, Molina, Otamendi, Lisandro, Tagliafico, De Paul, Paredes, Papu, Messi, Di Maria, Lautaro

HOLLANDA'NIN MUHTEMEL 11'İ

Noppert — Dumfries, Timber, Van Dijk, Ake, Blind — De Roon, De Jong, Klaassen — Gakpo, Depay

Hollanda – Arjantin Maçı Hangi Kanalda?

Hollanda – Arjantin maçı 9 Aralık Perşembe günü saat 22.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Tüm dünya kupası mücadelelerini gösteren TRT, bu tarihi müsabakayı da canlı olarak seyirci karşısına sunacak. Başta deneyimli ve efsanevi futbolcu Lionel Messi olmak üzere birçok önemli yıldızı izleme olanağı sunacak Hollanda – Arjantin çeyrek final mücadelesinde galip gelen taraf, Hırvatistan – Brezilya maçının galip geleniyle yarı finalde eşleşmiş olacak. Kupada yavaş yavaş sona yaklaşırken bu mücadelelerin futbol adına önemli sonuçlar oluşturması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.