Katar Dünya Kupası'nda Çeyrek Finallerde Hırvatistan – Brezilya Maçına Doğru!Tüm Dünya'nın Gözü Bu Maçta! Hırvatistan-Brezilya çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Hırvatistan – Brezilya Maçını Kim Kazanı

Katar Dünya Kupası'nda Çeyrek Finallerde Hırvatistan – Brezilya Maçına Doğru!Tüm Dünya'nın Gözü Bu Maçta! Hırvatistan-Brezilya çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Hırvatistan – Brezilya Maçını
Bu yıl ilk defa kış mevsiminde gerçekleşen ve Katar’ın ev sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası’nda çeyrek final eşleşmeleri belli olmaya başladı. Son 16 müsabakalarında Japonya’yı mağlup eden son finalist Hırvatistan, çeyrek finalde futbolla özdeşleşen Brezilya’yla karşı karşıya geliyor. Luka Modriç'li Hırvatistan, Neymar'lı Brezilya'yı geçebilecek mi?

Education City Stadyumu’nda gerçekleşecek olan müsabakanın başlangıç saati 18.00’ken, maçın hakemi İngiliz Michael Oliver olacak.

Bu müsabakanın galibi yarı finalde Hollanda- Arjantin maçının galibiyle eşleşecekken, iki takım daha önce iki kere kozlarını paylaşmıştı. 2006 ve 2014’te oynanan maçlarda Brezilya 1-0 ve 3-1’lik galibiyetlerle ayrılırken, yarın ki müsabakanın hayli dikkat çekceği olacağı söyleniyor.

Hırvatistan Gözünü Finale Dikti

2022 FIFA Dünya Kupası F Grubu’nda Fas, Kanada ve Belçika ile mücadele eden Hırvatistan, 5 puan topladığı gruptan ikinci olarak çıkmayı başardı. Son 16 mücadelesine ise Japonya ile eşleşen Hırvatlar normal süresi ve uzatmaları 1-1’lik beraberlikle geçen maçı penaltı atışlarında lehine çevirmeyi başardı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Son Dünya Kupası’nda herkesi şaşırtıp finalde Fransa’ya kaybeden Hırvatistan’da tüm adaptasyon Brezilya maçında. Özellikle Luka Modric’in önderliğinde sistematik bir maç düzeni kurması beklenen Hırvatların, 90 dakikanın son anına dek ellerinden geleni yapması bekleniyor. Her ne kadar Neymar önderliğindeki Brezilya’nın favori gösterilişi bu müsabakadaki dengeyi biraz sarssa da, 90 dakika sonunda neler olacağı merak ediliyor

Hırvatistan – Brezilya Maçı Hangi Kanalda?

9 Aralık Cuma günü saat 18.00’de gerçekleşecek olan Hırvatistan – Brezilya maçı TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Dünya Kupası maçlarıyla özdeşleşen bir kanal olan TRT’nin bu turnuvada da her maçı naklen olarak yayınladığını belirtirken, maç öncesi ve sonrasında kritik yayınlar da gerçekleşecek.

Hırvatistan – Brezilya Maçını Kim Kazanır?

Futbol üzerine her zaman sürpriz bir olasılık söz konusu olabilir. Dolayısıyla Hırvatistan – Brezilya müsabakasının da kimin kazanacağı yönünde çok fazla detay dillendirilemiyor. Her iki takımın da kupaya ulaşma konusunda çok iddialı olduğunu belirten futbol basınları, müsabakaya ilginin de oldukça yoğun olacağını belirtiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.