Dünya Kupası'nın REKORTMENİ! Pele’den ilk açıklama geldi! Katar Dünya Kupası Benim İçin...

Dünya Kupası'nın REKORTMENİ! Pele’den ilk açıklama geldi! Katar Dünya Kupası Benim İçin...
Son yıllarda üst üste yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen 82 yaşındaki Pele'nin hastaneye kaldırıldığına yönelik haber üzerine Brezilyalı futbolcudan açıklama geldi. Pele, iyi olduğunu ve hastaneye rutin kontrol için gittiğini söyledi.

Pele, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'daki bir binada bulunan elektronik reklam panosunda kendisi için yazılan "Get well soon (Acil şifalar)" mesajını, Instagram hesabından paylaştı.

Hastaneye rutin bir ziyarette bulunduğunu söyleyen yıldız futbolcu, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda kendisine gösterilen saygıdan dolayı minnettar olduğunu söyledi.
Pele’nin açıklaması şöyle:
"Arkadaşlar, aylık randevum için hastanedeyim. Böyle olumlu mesajlar almak her zaman güzel. Bu övgü için Katar'a ve bana güzel enerji gönderen herkese teşekkürler!"

Kolon bölgesindeki şüpheli tümör 2021'in eylül ayında ameliyatla alınan 82 yaşındaki Pele, sağlık durumuna ilişkin paylaşımında, "Arkadaşlar aylık kontrollerimi yaptırmak için hastanedeyim. Olumlu mesajlarınızı almak her zaman güzel. Güzel mesajı için Katar'a ve iyi niyet temennisinde bulunan herkese teşekkürler" ifadelerini kullandı.


Brezilyalı eski yıldız futbolcu, böbreklerinde yaşadığı sorunlar ve prostat nedeniyle son yıllarda birçok kez hastaneye kaldırılmıştı.

Futbol tarihinin en iyileri arasında gösterilen Pele, FIFA Dünya Kupası'nı 3 kez (1958, 1962, 1970) kazanan tek futbolcu olma özelliğini taşıyo

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.