“Tuvalete giderken bile korkuyorum!'' Gaziantep FK'nın yıldızı Türkiye'yi terk ediyor!

“Tuvalete giderken bile korkuyorum!'' Gaziantep FK'nın yıldızı Türkiye'yi terk ediyor!
“ Tuvalete giderken bile korkuyorum!'' Gaziantep FK'nın yıldızı Türkiye'yi terk ediyor! Nedeni arkadaşının Gaziantep'te intihar etmesi...

Gaziantep FK'nın yıldız oyuncusu Tomas Pekhart, psikolojik sorunlarla boğuşuyor. 2017 yılında Frantisek Rajtoral'ın Gaziantep'te intihar etmesi, yakın arkadaşı Tomas Pekhart'ı etkisi altına aldı. Sırf bu yüzden Gaziantep FK'ya transfer olmak istemeyen fakat yoğun ısrarlarla imzayı atan Tomas Pekhart ilginç bir durumun içine girdi. Tuvalete gitmeye bile korktuğunu söyleyen Pekhart, Gaziantep yönetimine ülkeden ayrılmak istediğini söyledi.

Gaziantep FK takımında çok ilginç gelişmeler yaşanıyor. Gaziantep'in yıldız oyuncusu Tomas Pekhart, sadece takımdan değil, ülkeden de ayrılma kararı aldı. Psikolojik sorunlar yaşayan yıldız oyuncu sözleşmesini feshedip ülkesi Çekya'ya yerleşecek.

YAKIN ARKADAŞI FRANTISEK RAJTORAL İNTİHAR ETMİŞTİ

2017 yılında Gaziantepspor’un Çek futbolcusu Rajtoral, evinde intihar ederek tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Çek basını daha önceki yıllarda Rajtoral'a 'kronik yorgunluk' ve 'tükenmişlik' sendromu teşhisi konulduğu söylemişti.

PSİKOLOJİSİ BOZULDU

Tomas Pekhart, milli takımdan yakın arkadaşı Rajtoral'ın intiharı sonrası 2017 yılında büyük üzüntü yaşamıştı. Bu yılın başında Gaziantep FK'ya imza atan yıldız oyuncu zor ikna edilmiş ve Türkiye'ye sırf bu yüzden gelmek istememişti. Rajtoral'ın intiharı sonrası özellikle Gaziantep'te yaşamak istemeyen Pekhart'ın psikolojisinin bozulduğu öğrenildi.

İNTİHAR ETTİĞİ EVE GİDİP İNCELEME YAPTI

Peckhart, geçtiğimiz günlerde 2017 yılında Rajtoral'ın intihar ettiği evin bulunduğu bölgeye gidip izinsiz bir şekilde inceleme yaptı. Bu olay Peckhart'ın psikolojisini iyiden iyiye bozdu.

"TUVALETE GİTMEYE BİLE KORKUYORUM"

Gaziantep'e geldiği günden beri psikolojisinin bozuk olduğu öğrenilen Peckhart'ın sürekli bu durumu eşiyle konuştuğu aktarıldı. Eşine, tuvalete gitmeye bile korktuğunu ve buradan ayrılmak istediğini söyledi. Neredeyse her gün eşiyle bu konuları konuşan Peckhart'ın arası eşiyle de bozulunca iyice kendini dünyadan soyutladı.

MENAJERİNE TALİMAT VERDİ

Son olarak eşini de yanından kaybeden Peckhart, menajerine talimat vererek acil olarak Gaziantep FK ile sözleşmesinin feshedilmesini istedi. Gaziantep yönetimi Peckhart'ın bu durumunu göz önünde bulundurarak teklifi kabul etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.