ALG Spor, liderliği kaptırmadı

ALG Spor, liderliği kaptırmadı
TFF Kadınlar Futbol Süper Ligi 6. hafta mücadelesinde Gaziantep ALG Spor, evinde karşılaştığı Hakkarigücü ile golsüz 0-0 berabere kaldı.

Batur sahasında oynanan ve ev sahibi Gaziantep ALG Spor'un daha üstün oyun ortaya koyduğu maçta sarı grili takım Hakkarigücü filelerini havalandıramayınca taraftarı önünde 0-0 berabere kaldı. ALG Spor, evinde 2 puan bıraksa da haftaya 11 puanla lider girerken koltuğunu kimseye kaptırmadı. Zorlu deplasmandan 1 puan çıkaran Hakkari cephesinde sevinç hakim olurken sarı-grili futbolcular ise 2 puan kaybetmenin üzüntüsüyle soyunma odasının yolunu tuttu.

LİGDE KOLAY MAÇ YOK
Gaziantep ALG Spor Kulübü Başkanı Ali Gözcü, mutlak galibiyet parolasıyla çıktıkları maçta 2 puan bıraktıklarını belirterek, "Açıkcası ligde kolay maç yok. Her maçımız çetin geçiyor, tabii geçen sezonu şampiyon tamamlamamız ve bu sezonunda yine iddialı ekibi olmamız rakiplerimizi daha da motive ediyor. Hakkari görünen şu ki buraya kaybetmemek için gelmişler ve istediklerini aldılar. Tabii ligde kolay maç yok, bu maçtan ders çıkarıp önümüzdeki maçlara motive olmalıyız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.