Avatar 2’den "The Way of Water"dan (Suyun Yolu) Nefes kesen son fragman yayınlandı...

Avatar filminin devamı "The Way of Water" vizyona girmek için gün sayıyor. James Cameron'ın yönetmenliğini yaptığı filmden son fragman yayınlandı.

Yeni Avatar filmi 13 yıl sonra sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce birkaç tanıtım ve fragman yayımlanan filmden son fragman da paylaşıldı. 


Bizleri 13 yıl sonra yeniden Pandora gezegenine götürecek olan Avatar'ın devam filmi uzun yıllardır bekleniyordu. Başrollerinden Sam Worthington ve Zoe Saldana'nın yer aldığı yapım, kısa bir süre sonra görücüye çıkacak.

Devam filminin bu kadar gecikmiş olmasının nedeni olarak Cameron'ın farklı çekim teknikleri denemiş olması gösteriliyor. 2009'da ilk film çıktığında da dünyada büyük ses getirmiş ve 3D teknolojisinin kullanıldığı ilk film olmuştu.

James Cameron daha önce serinin 5 filmden oluşacağını açıklamış ve vizyon takvimini açıklamıştı. Buna göre 2 yıl sonra Avatar 3'ü, 2026'da Avatar 4'ü ve 2028'de ise Avatar 5'i izleyebileceğiz.


Yönetmenin seri filmlerle arasının iyi olması ve devam filmlerinde genelde başarılı olması izleyiciler için önemli bir artı olarak öne çıkıyor. Alien filminin devamı Aliens ve Terminator'ün devamı olan Terminator 2: Judgment Day'in sinema tarihindeki yerleri düşünüldüğünde Avatar 2'nin başarısı çok daha fazla merak ediliyor.

Yayınlanan fragmanda Pandora'da işlerin pek de yolunda gitmediğini görüyoruz. Fakat serinin 5 film olduğunu düşündüğümüzde henüz izleyecek çok şey olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Film, 16 Aralık'ta vizyona girecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.