Teşkilat son bölüm full izle! TRT 1 ile Teşkilat 56. bölüm tek parça izle

Teşkilat son bölüm full izle! TRT 1 ile Teşkilat 56. bölüm tek parça izle
TRT 1 ekranlarından yayınlanan Teşkilat dizisi, 56. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. Teşkilat geçtiğimiz hafta heyecanlı bölümüyle takipçilerini meraklı bir bekleyiş içinde bırakmıştı. Merakla beklenen son bölüm için arama motorlarında araştırma yapanlar, Teşkilat 56. yeni bölüm full izle, TRT 1 Teşkilat izle, TRT 1 canlı yayın izle, Teşkilat yeni bölüm izle sorgularını yapıyor. İşte Teşkilat dizisinin 56. yeni ve 13 Kasım Pazar günü yayınlanan son bölümüyle ilgili tüm bilgiler...

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan  Teşkilat dizisinde heyecan bu hafta da dorukta. Teşkilat dizisi 20 Kasım Pazar günü yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin 56. bölümü yine nefesleri kesti. İşte, Teşkilat dizisinin yeni bölümüne dair merak edilenler ve yeni bölüm...

TEŞKİLAT 56. BÖLÜM İZLE

TEŞKİLAT 56. BÖLÜM İZLE

Ömer'in yaptığı hamle ile operasyon şekil değiştirmek zorunda kalır. Planını adım adım yürüten Hartley, amacına ulaşmak üzeredir.

TEŞKİLAT 56. BÖLÜM İZLE

Mühimmatları ele geçirmekten başka çaresi olmayan Ömer ve Zehra, sahada zamana karşı tehlikeli ve soluksuz bir mücadele verir. Hartley'nin şüphesini üzerine çeken Ömer, deşifre olmanın kıyısına sürükleneceği bir sınava girmek zorunda kalır.

TEŞKİLAT 56. BÖLÜM İZLE

Bu sınav sonucunda Hartley'in talebi Ömer'e hayatının şokunu yaşatır. Efkar ve Korkut'un her şeyi bitirmek için yaptıkları hamle, büyük bir savaşın fitilini ateşler.

Teşkilat'ta tansiyon iyice yükselip ipler gerilirken, Zehra'nın ekibi deşifre eden kişinin peşine düşmesi büyük değişimlere yol açacaktır!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.