Müge Anlı'yı eşiyle ilk kez böyle göreceksiniz! Müge Anlı ilk kez eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile görüntülendi.

Müge Anlı'yı eşiyle ilk kez böyle göreceksiniz! Müge Anlı ilk kez eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile görüntülendi.
Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunuculuğunu üstlenen araştırmacı gazeteci Müge Anlı, son dönemlerde özel hayatıyla gündeme geliyor. Evliliğini gözlerden uzak bir şekilde sürdüren Müge Anlı ilk kez eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile görüntülendi.

ATV ekranlarının yakından takip edilen programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Canlı yayında evleneceği haberini veren Müge Anlı, son dönemlerde özel hayatıyla gündemde sık sık adından söz ettiriyor. Müge Anlı ilk defa eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile bir davette görüntülendi. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Müge Anlı ve eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu objektiflere yansıdı
Araştırmacı gazeteci Müge Anlı, canlı yayında evleneceğini duyurmuştu. Evlilik haberiyle gündemde büyük getiren Müge Anlı, gözlerden uzak bir şekilde İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Düğününü sadece yakın çevresi ve aileler arasında gerçekleştiren Müge Anlı eşiyle bu zamana kadar sosyal medyada hiç fotoğraf paylaşmamıştı. Sosyal medya gündemine damgasını vuran bu evlilik haberinin ardından sevenleri de merakla nikah fotoğraflarını bekliyordu ancak Müge Anlı bu zamana kadar özel hayatıyla ilgili bir paylaşımda bulunmadı.

İlk kez yan yana görüntülendiler
Evlilik haberini Müge Anlı ile Tatlı Sert programının canlı yayınında açıklayan araştırmacı gazeteci Müge Anlı, gözlerden uzak bir şekilde evlenirken, sosyal medya hesabında da soyadının yanına Yüzbaşıoğlu’nu eklemişti. Yakın arkadaşları ve aile arasında gerçekleşen düğünden herhangi bir fotoğraf paylaşmayan Müge Anlı sevenleri her ne kadar düğünü merak etse de Müge Anlı ve çevresinden bir fotoğraf gelmemişti.


Sosyal medya kullanıcıları ve Müge Anlı severler merakla nikah fotoğrafı beklerken, geçtiğimiz akşam bir davete katılan Müge Anlı ve eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ilk kez objektiflere yansıdı. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu ile ilk kez yan yana görüntülenen Müge Anlı gündemde de bu görüntülerle büyük ses getirdi. Müge Anlı sevenleri nikah fotoğraflarını merakla beklerken, çift bir davette görüntülendi.

Kaynak: 5nhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.