Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz Kalp Krizi mi Geçirdi?

Kurtlar Vadisi'ndeki Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz'dan hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı.

Kalp krizi mi geçirdi? Yoğun bakımda olduğu söylenen Necati Şaşmaz'ın sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama

Kurtlar Vadisi'ndeki Polat Alemdar karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz'dan hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve İstanbul'daki özel bir hastanede anjiyo ameliyatı olduğu iddia edildi. Ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili son dakika gelişmelerini Onur Akay açıkladı.

Hastaneye kaldırıldığı ve anjiyo olduğu iddia edilen oyuncu Necati Şaşmaz'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. Şaşmaz'ın yakın çevresi, rutin kontroller sırasında oyuncunun küçük çaplı bir damar açma operasyonu geçirdiğini ifade etti.

'Kurtlar Vadisi' isimli dizide 'Polat Alemdar' karakteriyle tanınan Necati Şaşmaz'ın fenalaşarak hastaneye kaldırıldığına ilişkin iddialar basına yansıdı.


Üç saat süren anjiyo ameliyatı olduğu ve yoğun bakım servisinde tedavi gördüğü konuşulan Şaşmaz hakkında açıklama geldi.

Habertürk'ün aktardığı habere göre Şaşmaz'ın yakın çevresi, iddiaların abartıldığı kadar olmadığını belirtti ve rutin kontroller sırasında Şaşmaz'ın küçük çaplı bir damar açma operasyonu geçirdiğini ifade etti.

Şaşmaz'ın operasyon sonrasında ofisine dönerek çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.