MasterChef'te Somer Sivrioğlu'ndan Fatma Nur'a Ağır Sözler... Fatma Nur: "Tabağı geçmediğinden bile ağlayan benim. Bu ağır oldu biraz"... MasterChef Fatma Nur kimdir, kaç yaşında, nereli?

MasterChef'te Somer Sivrioğlu'ndan Fatma Nur'a Ağır Sözler... Fatma Nur: "Tabağı geçmediğinden bile ağlayan benim. Bu ağır oldu biraz"...   MasterChef Fatma Nur kimdir, kaç yaşında, nereli?
MasterChef Türkiye yeni bölümüyle bu akşam TV8 ekranlarında olacak. Dün akşamki elemenin ardından kaptanlık oynayacak yarışmacıların durum değerlendirmeleri dikkat çekiyor. Yarışmacılara çeşitli sorular soran şeflerden Somer Sivrioğlu, Fatma Nur'a istatistiklerinden bahsederek "Umrumda olan tabaklarım değil, popülerlik mi diyorsun?" diye sordu.

Jüri üyeliğini Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun paylaştığı MasterChef Türkiye, 24 Ekim Pazartesi akşamı 110'uncu bölümüyle ekranlara geldi. Yepyeni bir haftanın başladığı yarışmada ilk olarak kaptanlık mücadelesi için tezgahlara geçildi. Yarışmacılardan tulumba tatlısı yapmalarını isteyen şefler, oyun öncesi çeşitli sorular sordu.

Mehmet Şef'in açılıştan sonra "Yıktın her yeri Fatma Nur, bu ne enerji?" demesinin üzerine; Fatma Nur da "Bugün çok enerjik hissediyorum, kaptan olmaya geldim o yüzden. Çok iyi hissediyorum" cevabını verdi.

"KAPTAN OLMADAN GİTMEK İSTEMİYORUM"

Yalçınkaya'nın "Neye borçluyuz bu kaptanlık motivasyonunu?" sorusuna da yanıt veren Fatma Nur, şu ifadeleri kullandı:

Şefim pazar gecesinden sonra bende bir şeyler yanmaya başladı. Artık yavaş yavaş da zorlaşıyor. Bari bir kaptan olayım öyle gideyim dedim. Kaptan olmadan buradan gitmek istemiyorum.
Ardından Fatma Nur'a, Atike'nin adı yazıldıktan sonra "Burada arka tarafta konuşulan ile öndeki davranışlar tutmuyor" dediğini hatırlatan Mehmet Yalçınkaya, "Şefim genel olarak doğru. Burada önde ve arkada farklı olan insan sadece ben değilim. Arkada çok daha iyi bir insanım. Önlüğü giyince cadılaşıyorum. O da benim hırsımdan" yanıtını aldı.

Sözlerine devam eden Fatma Nur, "Pazar günü bir ara gideceğim diye korktum. Bundan sonra potaya girmemek için uğraşacağım. Korktuğum için değil, o stresi yaşamamak için" dedi.

"HANGİSİ GERÇEK FATMA NUR?"

Bunun üzerine Somer Şef, "Fatma Nur, geçtiğimiz hafta üç tabak almışsın hepsi kaybetmiş. Bir dokunulmazlığın, kaptanlığın ya da ödülün yok. Başarı olarak elle tutulabilecek tek şey, elemelerde burada bir canavara dönüşüyorsun. Biraz seriyorsun bence, önce çıktığın bir oyun yok. Ne zaman burayı ciddiye alıp, işine konsantre olup tabak çıkartacaksın? Ve ya bunlar benim umrumda değil popülerlik mi önemli diyorsun? Hangisi gerçek Fatma Nur?" diye sordu.

"BU BİRAZ AĞIR OLDU"

Fatma Nur da "Bu çok ağır oldu. Beklemiyordum, buradan vuracağınızı. Elimden geleni yapıyorum. Arka tarafta da çalışıyorum. Asılacağım yani. Bu hafta öne çıkmak için çabalayacağım. Ciddiye alıyorum gerçekten. Tabağı geçmediğinden bile ağlayan benim. Bu ağır oldu biraz" şeklinde konuştu.

Somer Sivrioğlu da bunun üzerine "Bazen biraz ağır olmak gerekir. Gerçekler ağırdır" dedi.

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Tüm bunların ardından en iyi tulumba tatlısını yapmak için mücadele eden yarışmacılardan Metin ve Burak Revanbahş, son ikiye kaldı. Kaptanlık düellosunu kazanan isim Burak oldu. Ardından karşısına da kaptan olarak Tayfun'u seçti. 

Mavi takımda Burak (kaptan), Gamze, Görkem, Kıvanç, Barış, Tolga ve Ayaz yar alırken; kırmızı takımda, Tayfun (kaptan), Büşra, Serpilay, Metin, Yağız, Burak Kaya ile Fatma Nur bulundu.

MASTERCHEF FATMA NUR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
MasterChef 2022'ye Fathiye'den katılan Fatma Nur Uçar 23 yaşındadır ve aslen Yozgatlı'dır. 10 yaşından bu yana aşçılık mesleğiyle ilgilendiğini ifade eden Uçar, Fethiye'de bir otelde sushi şefi olarak çalışmaktadır. Fatma Nur Uçar ilk turda yaptığı yemekle üç evet alarak yarışmanın ana kadrosuna giren 8. yarışmacı olmayı başarmıştır.

FATMA NUR UÇAR MESLEĞİ NE?
Fatma Nur Uçar 23 yaşında. 10 yaşından beri bu mesleğin içerisinde olduğunu söyleyen Uçar, Fethiye'de sushi şefi olarak çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.