Gaziantep FK için zor sınav Konya’da galibiyet zamanı

Gaziantep FK için zor sınav Konya’da galibiyet zamanı
Ligde son 5 maçta iki puan alabilen ve düşüşe geçen Gaziantep Futbol Kulübü, Arabam.Com Konyaspor ile bu akşam üç puan mücadelesine çıkıyor.

Ligde son 5 maçta iki puan alabilen ve düşüşe geçen Gaziantep Futbol Kulübü, Arabam.Com Konyaspor ile bu akşam üç puan mücadelesine çıkıyor. Saat 20.00’da oynanacak olan karşılaşmayı kazanmak isteyen Kırmızı-Siyahlı takımda önemli eksikler bulunuyor. Sarı kart cezalısı Papy Djilobodji ve kırmızı kart cezalısı Ertuğrul Ersoy’un yanı sıra sakatlığı bulunan Mustafa Eskihellaç bu maçta görev alamayacak.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı tek puanla kapatan Gaziantep Futbol Kulübü, bu akşam saat 20.00’da Konyaspor’a konuk olacak. Çağdaş Altay’ın düdük çalacağı maçın hazırlıklarını üç puana yönelik yapan Gaziantep ekibinde sakatlığı bulunan Mustafa Eskihellaç’ın yanı sıra kart cezalısı olan Papy Djilobodji ve Ertuğrul Ersoy bu maçta görev alamayacak. Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde çalışmalarını tamamlayan Kırmızı-Siyahlı takım bu maçı kazanarak moral bulmak istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.