Marius Sumudica bildiğiniz gibi Sumudica, Suudi Arabistan'da da göbek atmaya başladı

Süper Lig'de son olarak Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Marius Sumudica, Gaziantep FK ile yaşadığı sevinçleri Suudi Arabistan'da da yaşamaya başladı. Göbek atan Rumen teknik direktör, Arabistan taraftarlarını coşturdu.

Süper Lig'de Gaziantep FK teknik direktörlüğü yaparken saha kenarında oynaması ile gündeme gelen Sumudica, Suudi Arabistan'da da oynamaya başladı. Görüntüler sosyal medyada izlenme rekorları kırdı.

Taraftar destek verdi
Rumen çalıştırıcı Al Adalh ile yaptığı maçın sonunda oynama  yeteneğini tekrardan gösterdikten Al Raed taraftarları tarafından sesli şekilde eşlik edilerek alkışlandı.
2019/202 sezonunda Süper Lig'de Gaziantep FK, Ankaragücü'nü 2-0 yendi. Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica maçtan sonra çiftetelli oynadı

'Antep'in Hamamları' çaldı, Marius Sumudica göbek attı!
2019/20 sezonunda Gaziantep Kalyon Stadı'nda çalan 'Antep'in Hamamları' şarkısı sonrası kendinden geçen Sumudica, Trabzonspor'a karşı gelen beraberlik sonrası saha kenarında bir süre dans etti. Rumen hocanın Trabzonsporlu yöneticilere bakarak oynadığı iddia edilirken, sosyal medyada Bordo Mavili ekip taraftarları Sumudica'ya tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.