Müjde.. Müjde Gaziantep Stadyum hazır, siz hazırmısınız? Milli maç ne zaman oynanacak?

Müjde.. Müjde Gaziantep  Stadyum hazır, siz hazırmısınız? Milli maç ne zaman oynanacak?
Bu sezon kendi sahasında maç oynayamayan Gaziantep Futbol Kulübü’nün stadı hazır hale getirildi. Aylar süren çalışmalar sonrasında Kalyon Stadyumu’nun zemini hazır konuma getirilirken Spor Tempo ekibi stadyumu gezerek inceleme yaptı. Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile Spor Yazarlarımız Bedrettin Ay ve Kenan Yücel, Kalyon Stadı’nı yerinde inceleyerek Stad Müdürü Vahdettin Balsu’dan bilgi aldılar. Milli takım ise Çekya ile maçını 19 Kasım'da Gaziantep'te bu stayumda oynayacak.

HATAY DEPLASMANI BİTTİ
Gaziantep Fubol Kulübü 2022-2023 sezonuna Hatay’da başladı. Kendi sahası kapalı olduğu için iç sahadaki üç maçını Hatay’da oynamak zorunda kalan Gaziantep Futbol Kulübü için Hatay deplasmanı sona erdi. Gerek takım gerekse taraftarlar artık Kalyon Stadı’nda olacak. Gaziantep Futbol Kulübü, iç sahadaki Adana Demirspor karşılaşmasını 7 Ekim Cuma günü Kalyon Stadı’nda oynayacak.

STADIN ZEMİNİ GÖRÜLMEYE DEĞER
Gaziantep Futbol Kulübü’nün anlaştığı firmanın uzun uğraşları sonrasında Kalyon Stadı’nın zemini mükemmel oldu. Geçtiğimiz sezon bittikten sonra başlayan stadın zemin yenileme çalışmaları nihayet sonuçlandı. Henüz iç sahada maç oynayamayan Gaziantep Futbol Kulübü, yeni sezonda ilk kez kendi sahasında maça çıkmaya hazırlanıyor.

SPOR TEMPO YERİNDE İNCELEDİ
7 Ekim Cuma günü Adana Demirspor’u ağırlayacak olan Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu maçı öncesinde Spor Tempo ekibi, stadyuma giderek burada bilgi aldı. Stad Müdürü Vahdettin Balsu, ekibimize stadın son haliyle ilgili bilgi vererek, “TFF yetkilileri son incelemeyi yaptılar. Stadımızın zemini hazır durumda. Bizlerde ekibimizle gerekli çalışmaları yaptık ve stadımız misafirlerimizi ağırlamaya hazır” dedi.

TAKIMLA TARAFTAR BULUŞACAK
Gaziantep Futbol kulübü ile taraftarlar ilk kez bir araya gelecek. Hatay’da oynanan üç maçtan sonra ilk kez kendi sahasında maça çıkacak olan Gaziantep ekibi, 7 Ekim’de taraftarıyla buluşacak. Önümüzdeki hafta Cuma günü Gaziantep Futbol Kulübü, kendi sahasında bu sezon ilk maça çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.