Mustafa Özer : ilk milli takıma seçildiğimde kurban kestim

Mustafa Özer : ilk milli takıma seçildiğimde kurban kestim
Geçmiş yıllarda Fenerbahçe ve Anadolu kulüplerimizde istikrarlı bir şekilde görev alan teknik direktör Mustafa Özer, kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Futbolculuğunda Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın formasını başarıyla giyen teknik direktör Mustafa Özer, geçmiş kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

"Siirt’te tam 10 kurbanlık koyun kestirtmiştim"
Günümüzde milli takımdaki oyuncularda heyecan göremediğini dile getiren Özer, " Son yıllarda milli futbolcularımızda milli heyecanı tam olarak göremiyorum veya bana tam yansımıyor. İnanın bana Türk Milli Takımına ilk seçildiğimde gözüme uyku girmemiş ve uyuyamamıştım. Hatta hem sevinçten hem gururdan Siirt’te tam 10 kurbanlık koyun kestirtmiştim. Çok büyük olaydı benim ve ailem için. Son iki maçtaki sonuçlar maalesef herkesi olduğu gibi benide çok fazlasıyla üzdü." ifadelerini kullandı.

"Uche-Hogh ikilisi unutulmazdı"
Süper Lig'deki yabancı kuralıyla ilgili de konuşan Özer "Yabancı oyuncuya karşı değilim ama kötü yabancı oyuncuya şiddetle karşıyım. Mesela Fenerbahçe’de bizim zamanımızda 3 tane yabancı vardı ama çok kaliteli isimlerdi: Uche-Hogh ikilisi unutulmazdı, Atkinson zaten iyi bir golcü oyuncuydu." dedi.

"Büyük saygı duyuyorum"
Futbolculuk kariyerinde en sevmediği teknik direktörün Caslos Alberto Parreira olduğunu dile getiren Özer, şöyle konuştu:"En sevmediğim ama saygı duyduğum hoca şüphesiz Caslos Alberto Parreira’dır. Hem Fenerbahçe’yi hem Brezilya Milli Takımını şampiyon yaptığı için büyük saygı duyuyorum. Ancak sağ bek mevkisinde sadece 3 maça çıktığım ve devra arası kiralandığım için tabi içimde bir burukluk olmuştu."

"En çok kardeşin oynama rekoru açık ara bizim ailededir"
Aynı aileden kardeşlerin bir maçta birlikte oynama rekorunu ellerinde bulundurduğunu dile getiren Özer "Dünya’da 1 maçta aynı takımda en çok kardeşin oynama rekoru açık ara bizim ailededir. Siirt YSE Köy Hizmetleri'nde oynarken bir maçta ben, ağabeyim Cemal, kardeşlerim Recep ve Hasan ile aynı takımda ve aynı maçta oynamanın mutluluğunu yaşamıştık. Ailenin en meşhuru Hasan ve ben olmuştum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.