Zehra Güneş'ten ezber bozan sayı! Dünya Hande Baladın ve Zehra Güneş'in yaptığı sayıyı konuşuyor... Voleybol tarihine geçen sayı! İşte o anlar...

Zehra Güneş'in Türkiye-Hırvatistan maçında aldığı sayı sosyal medyada gündeme oturdu. Mücadelede ilk seti 25-14'le alan Filenin Sultanları, ikinci sete Zehra Güneş'in ilginç sayısıyla başladı. Milli voleybolcumuz başıyla blok sayısı aldı.

Zehra Güneş'in Hırvatistan maçında başıyla yaptığı blok sayısı gündem oldu. Mücadelede iyi bir performans sergileyen Zehra Güneş'in başına çarpan top rakip alana düşünce Filenin Sultanları ikinci sete bu ilginç sayıyla başlamış oldu.


ZEHRA GÜNEŞ'TEN SIRA DIŞI SAYI

Filenin Sultanları, Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu 3. maçında Hırvatistan ile karşı karşıya geldi. Mücadelede Zehra Güneş'in aldığı sayı geceye damga vurdu. İlk seti rahat kazanan Türkiye, ikinci sete Zehra Güneş'in sıra dışı sayısıyla başladı.

BAŞIYLA BLOK YAPTI

Hırvatistan atağında defans için fileye yükselen Zehra Güneş'in başına çarpan top rakip alana düştü. Filenin Sultanları, Zehra Güneş'in bu ilginç sayısıyla 2. setteki ilk sayısını almış oldu.


Öte yandan Zehra Güneş'in aldığı bu sayı bir anda sosyal medyada gündem oldu. Milli yıldızımızın sıra dışı sayısı sosyal medyada en çok paylaşılan videolar arasına girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.