Gamze Taşkın diskalifiye mi edildi? Doya Doya Moda Gamze elendi mi?

Gamze Taşkın diskalifiye mi edildi? Doya Doya Moda Gamze elendi mi?
Doya Doya Moda Gamze elendi mi? Televizyonda yayınlandığı andan itibaren merakla beklenen moda programı Doya Doya Moda'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yarışmanın yeni bölüm fragmanı sonrasında Gamze Taşkın'ın programdaki akıbeti merak konusu oldu. Yoğun ilgiyle izlenen Doya Doya Moda yarışmasının izleyicileri, Gamze Taşkın'ın yarışmada neden olmadığını araştırıyor

Tv8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda'da davranışları ve sözleri ile defalarca uyarı alan Gamze Taşkın bugün de olay oldu. Gülşah Saraçoğlu ve diğer jüri üyeleri ile saygı çerçevesi içerisinde konuşmayan Gamze Taşkın hakkında bir karar alındı. Peki, Doya Doya Moda Gamze diskalifiye mi oldu? Gamze Taşkın yarışmayı bıraktı mı?

Kısmetse Olur'un Gamze'si Doya Doya Moda yarışmasına katılmış ve adından sıklıkla söz ettirmişti. Zaman zaman yarışmacılar ve jüri üyeleri ile tartışan Gamze ile Esra arasında gergin konuşma yaşandı. Ardından konuşmaya başlayan Gülşah Saraçoğlu'na cevap vermeyen ve davranışları itibarı ile onay almayan Gamze yaka kartını bırakıp gitti.

GAMZE TAŞKIN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?
Gamze Taşkın, Gülşah Saraçoğlu'nun önüne isim kartını koyup "Siz konuşun, ben gidiyorum" diyerek stüdyoyu terk etti.

Ardından ekip ile kısa bir toplantı gerçekleşti. Alınan karar Gülşah Saraçoğlu tarafından duyuruldu.

Kısa bir açıklama yapan Gülşah Saraçoğlu, kolyeye bu denli yakın olan Gamze ile gösterdiği davranışlar neticesinde yolların ayrıldığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.