Kalbimiz Ampute ile atıyor Ampute milli takımına Şahinbey damgası

Kalbimiz Ampute ile atıyor  Ampute milli takımına Şahinbey damgası
Ampute Futbol Dünya Kupası, 30 Eylül - 9 Ekim tarihleri arasında Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenecek. Daha önce elde edilen başarılı sonuçlara yenisini eklemek isteyen Türkiye Ampute Milli takımı adeta Şahinbey Belediyespor’dan kurulu. 5 sporcu birde yardımcı antrenör ile milli takımı oluşturan Şahinbey, Dünya Kupası’nda yine söz sahibi olacak.

Ampute Futbol Dünya Kupası maçları yarından itibaren Türkiye’de oynanacak. 30 Eylül - 09 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Ampute Futbol Dünya Kupası’nda Türkiye Ampute milli takımı şampiyon olmak isterken kadroda ise Gaziantep’ten 5 oyuncu bulunuyor.
Ampute Milli Takımımız, Haiti, Fransa ve Liberya ile A Grubu'nda yer alırken bu gruptan şampiyon olarak çıkmak istiyor. Dünya Kupası'nda toplam 80 maç yapılacak. Son 16'ya kalan takımların eleme usulü yapacağı maçların ardından 9 Ekim'de oynanacak final maçıyla 2022 Dünya Kupası'nı kazanan ülke belli olacak.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ampute Futbol Dünya Kupası'nın başlama vuruşunu yapacak. Organizasyon, yarın saat 20.00'de FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU Stadyumu'nda Türkiye - Fransa arasında oynanacak mücadeleyle başlayacak.
Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübünden 5 sporcu 1 yardımcı antrenör yer alırken Şahinbey her zaman olduğu gibi Ampute Futbol Dünya Kupası’na da damga vurmak istiyor. İşte Şahinbey’den Milli takımda yer alan isimler;
1-FATİH KARAKUŞ YRD ANTRENÖR
2-KEMAL GÜLEŞ SPORCU
3-MUHAMMET YEĞEN SPORCU
4-FUAT TAŞTAN SPORCU
5-MERT YILDIZ SPORCU
6-ÖMER GÜLERYÜZ SPORCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.