Gaziantep’i Rezil Eden 'YALI ÇAPKIN'ı Dizisi… Bu Dizinin Amacı Ne? Gaziantep’ten RTÜK’e Çığ Gibi Şikayet Yağıyor... O Sahne Sosyal Medya'nın Gündemine Düştü...

Gaziantep’i Rezil Eden 'YALI ÇAPKIN'ı Dizisi… Bu Dizinin Amacı Ne? Gaziantep’ten RTÜK’e  Çığ Gibi Şikayet Yağıyor... O Sahne Sosyal Medya'nın Gündemine Düştü...
Yalı Çapkını dizisi STAR TV’de seyircisiyle buluştu. İçinde yer alan bir sahne ise sosyal medyada ve dizi çekimlerinin yapıldığı Gaziantep’te büyük tepki topladı. Yalı Çapkını dizisindeki hamam sahnesi herkesi şoke etti ve “Kadınları soyup pazar malı gibi…” yorumlarına neden oldu. RTÜK’e şikayet yağıyor.

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı STAR TV’nin yeni sezon dizisi Yalı Çapkını, daha ilk fragmanıyla hem konusu hem de oyuncu kadrosu açısından izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Ancak, dizide yer alan “Hamamda kız beğenme” sahnesi hem çekimlerin yapıldığı Gaziantep’te hem de sosyal medyada büyük tepkilere yol açtı. Sosyal medyada tepkiler çığ gibi yayılırken, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)’e şikayetler yağmaya başladı.


Hikayesi ünlü psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını dizisinde yer alan hamam sahnesi kadınları aşağılayan bir sahne olması sebebiyle eleştirildi. Yalı Çapkını dizisinde Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başından geçenler anlatılıyor. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Burcu Alptekin üstlenirken senaryosunu ise Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. İşte büyük tepki çeken o sahne ve dizi hakkında merak edilenler…

Dizide yer alan hamam sahnesi ise büyük tepki topladı! İşte o sahneye gelen yorumlar…


Çok kötü şu sahneler ya. Vücuduna bakarak kadın alıyorlar resmen. Rezalet değil de ne. #yalıçapkını


İnanılmaz rezil bi dizi. Senaryo hangi akılla yazılmış, oyuncular ne akılla kabul etmiş asla anlamış değilim. Umarım yayın hayatı kısa olur da başladığı gibi biter. Böyle bi dizi için harcanan hiçbir emek konuşulmaya değer değil.


Kimse kusura bakmasın da yıl 2022 bu devirde en medeniyetsiz yere bile gitsen artık kimse hamamdan kız seçmiyor. Hiçbir kız da artık bu şekilde kendini seçtirmiyor. #YalıÇapkını


Eskiden hamamdan kız beğenilirmiş de hala böyle adetler kaldı mı yaa?


YALI ÇAPKINI KONUSU NE?

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir.
Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir.
Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.


YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un başrolde oynadığı dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ gibi isimler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.