Gaziantep FK son dakika kurbanı

Gaziantep FK son dakika kurbanı
Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in son üç haftasında son dakikalarda 4 puan kaybetti. Deplasmanda Galatasaray’a 2-1 mağlup olan, Hatay’da Ümraniyespor ile 1-1 berabere kalan ve Trabzonspor’a 3-2 yenilen Kırmızı-Siyahlı takım bu üç maçta son dakikalarda yediği gollerle önemli puanlar kaybetti.

Süper Lig’de 7 maç geride kalırken 11 puan toplayan Gaziantep Futbol Kulübü, son üç maçta hayal kırıklığı yaşadı. Kırmızı-siyahlı takım 1-1 berabere bitecek denilen Galatasaray maçının 90+1’inci dakikasında Kitsiou kendi kalesine attığı golle takımının puan kaybetmesine neden oldu. Bir hafta sonra Ümraniyespor ile Hatay’da karşılaşan Gaziantep ekibi Maxim’in golüyle maçın büyük bir bölümünü 1-0 önde tamamlamasına rağmen 90’da gelen penaltı golüyle sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.
Trabzonspor maçı 2-2 berabere bitti derken 90+8’de Bartra’ın golüyle Trabzonspor maçı 3-2 kazanmayı bildi. Bu golden sonra karşılaşma sona ererken Gaziantep Futbol Kulübü bu maçta bir puan kaybetmiş oldu.
Bu son üç maçta son dakikalarda 4 puan kaybeden Gaziantep Futbol Kulübü, adeta büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Gaziantep, 11 puanla ligde yer alırken bu kaybedilen 4 puan ise zirveden etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.