Dostluk maçını Kilis kazandı Kalespor umut veriyor

Dostluk maçını Kilis kazandı Kalespor umut veriyor
Süper Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen ve bu yıl BAL ligine yükselmek isteyen Gaziantep Kalespor, yaptığı transferlerle dikkat çekerken hazırlık maçlarına ise devam ediyor.

Süper Amatör Küme’de şampiyonluk hedefleyen ve bu yıl BAL ligine yükselmek isteyen Gaziantep Kalespor, yaptığı transferlerle dikkat çekerken hazırlık maçlarına ise devam ediyor. Kalespor, 5. hazırlık maçını Bölgesel Amatör Lig takımlarından Kilis Belediyespor ile oynadı. Kıran kırana geçen karşılaşmayı Kilis Belediyespor son dakikada bulduğu golle 1-0 kazanırken her iki takımın teknik direktörü futbolcuların son durumunu görme şansı buldular.

KALESPOR UMUTLANDIRDI
Bu sezon yeni bir kadro oluşturan ve yeni transferleriyle dikkat çeken Gaziantep Kalespor, Süper Amatör Küme maçlarına iddialı hazırlanıyor. Teknik Direktör Hanifi Semiz yönetiminde çalışmalarına devam ederken hazırlık maçlarına önem veriyorlar. Şu ana kadar 5 hazırlık maçı oynayan Kalespor, son hazırlık maçında Kilis Belediyespor ile karşılaştı. Bu maçı son saniyede yediği golle 1-0 kaybeden Kalespor’un ortaya koyduğu görüntü ilerisi için umutlandırdı.

KİLİS BELEDİYESPOR DOLU DİZGİN
Komşu ilimizin takımı Kilis Belediyespor, BAL liginin başlamasına sayılı günler kala Ziraat Türkiye Kupası’nda yoluna dolu dizgin devam ediyor. Hazırlık maçında Gaziantep Kalespor ile karşılaşan Kilis Belediyespor, kupanın ilk maçında Osmaniyespor’u elerken ikinci turda ise Çarşamba günü Kırşehir ile karşılaşacak. Kilis Belediyespor hem kupada hemde Bölgesel Amatör Ligde başarılı olmak isterken yeni transferleriyle iyi bir kadro oluşturduğu görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.