Müge Anlı'da duyanlara yok artık dedirten olay! Muavinin yaptıkları mide bulandırdı

Müge Anlı'da duyanlara yok artık dedirten olay! Muavinin yaptıkları mide bulandırdı
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan aile kızları Ayşe Bağcı'nın otobüste tanıştığı muavine kaçtığını ifade ederek yardım istedi. Canlı yayına bağlanan muavin, 'Ayşe koltuğunu yatırırken bakıştık aşık olduk' ifadelerini kullandı. Muavinle ilgili yayına telefonla bağlanan kişilerin anlattıkları ise mide bulandırdı. Buna göre muavinin; 14 yaşındaki bir kızı taciz ettiği, bebekli bir kadın yolcunun ise çorabını çıkarttığı anlaşıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Konya'dan katılan Mehmet ve Fatma Bağcı çifti, 24 yaşındaki üniversite son sınıf öğrencisi kızları Ayşe Bağcı'nın sınav için Samsun'a giderken otobüs muaviniyle kaçtığını söyleyerek Müge Anlı'dan yardım istedi

SAPIK MUAVİN İFŞA OLDU

Aile, Mücahit isimli erkekle kaçan kızlarının Trabzon'da evli ve çocuklu Mücahit'le birlikte kaldığını belirtti.

Müge Anlı'nın ekibiyle görüşen Mücahit'in kendisinde şeytan tüyü olduğu, çok pratik ve tatlı dilli olması nedeniyle kadınları çok çabuk etkilediği hatta etrafındaki kadınların kendisine "Senin gibi eşim olsun, 4 bin lira borcum olsun." dediği aktarıldı.

Yayına bağlanan Mücahit, "Ayşe'yle otobüste tanıştık. Ayşe uyurken dik olan koltuğunu ayağıya indirirken Ayşe korktu ve korkuyla elimi tuttu. O sırada bakıştık" dedi.

Evli ve çocuğu olduğunu itiraf eden Mücahit, Ayşe'nin de resmi nikahlı eşinin de bunu kabul ettiğini söyledi. Ayrıca Mücahit'in Sümela Manastrı'nda turistlere çarparak telefonunu düşürdüğü ve turistlerden 2 bin lira aldığı da ortaya çıktı. Yayın sırasında bu iddiayı da Mücahit kabul etti. Zenginden alıp fakire verdiğini de ekledi.

Baba Mehmet, muavin Mücahit "Üç harflilerle evliyim" dediğini de aktardı. Ayşe ve Mücahit'in imam nikahı da kıydıkları öğrenildi.

Yayın sırasında Mücahit'in Ayşe'nin omzuna dokunup sallaması da herkesi tedirgin etti. Sarsma sırasında Ayşe'nin donup kalması da dikkat çekti.

Mücahit'in eski sevgilisi yayına bağlanarak annesinin kanser, çocuğunun ise kör olduğunu söylediğini ve tüm bunların yalan olduğunu anlattı. Kendisinin tüm parasını aldığını belirtti.

Son olarak başka bir kadın Mücahit'in mahallede yaşayan kör bir adamı dilendirip bütün parasına el koyduğunu ve çocuğunun kör olduğunu söyleyerek para topladığını ekledi.

MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLER Mİ VAR?

Müge Anlı da Ayşe'nin annesine "Görüntülerim var, İnşallah o telefon suya düşer" dediğini açıkladı. Müge Anlı ise genç kıza seslenerek 'Kızım bu adamın elinde senin mahrem görüntülerin mi var. Burası tam yeri bunun cezası çok ağır' diyerek onu konuşmaya ikna etmeye çalıştı.

BAŞKA MAĞDURLAR DA VARMIŞ

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 31 Ağustos canlı yayınında sıcak gelişmeler yaşandı. Bugünkü canlı yayına katılan otobüs şoförü Serkan Bey ise "Bu kişi kadın yolcuları kandırmak için takip ediyor. Kimin nereye gittiğini, nerede kaldığını takip ederdi. Bu kadını da Trabzon'a getirtiyor ve kandırıyor. Bu kişi herkesi dolandırıyor. Zaten işe girdiğinde hemen atılıyor. Millet bundan usanmış" diye konuştu…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.