Sağlık Bakanlığı, aralarında Gaziantep'in bulunduğu birçok ilde kamu kurumlarına, belediyelere ve ilçelere 127 Bin 410 personel alımı yapacağını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı, aralarında Gaziantep'in bulunduğu birçok ilde kamu kurumlarına, belediyelere ve ilçelere 127 Bin 410 personel alımı yapacağını duyurdu.
Sağlık Bakanlığı, kamu kurumlarına, belediyelere ve ilçeler 127 Bin 410 personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR TYP dâhil olmak üzere Sağlık Bakanlığı farklı unvanlarda personel işçi ve memur alımı yapacak.

Sağlık Bakanlığı personel alımı duyurusu. Yayımlanan personel alımı ilanlarına göre Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 127 Bin 410 adet personel işçi ve memur alımı yapıyor. İŞKUR TYP olmak üzere belediye ve kurumlara personel alımı yapacak.

TYP Kapsamında 5410 İşçi Alımı

Tunceli Artvin, Bolu, Sakarya Balıkesir, Bayburt, Erzurum, Şırnak, Muğla, Rize, Kocaeli, Yozgat, Gümüşhane, Osmaniye, Bayburt, Adıyaman, Gaziantep, Malatya, Zonguldak, Sivas, Çorum, Adana, Denizli, İstanbul, Ankara, İzmir, Ağrı ve Çankırı illerine alım yapılacak.


5410 personel alımı toplum yararına proje kapsamında alınacaktır. Toplum yararına proje kapsamında alım için tıklayınız. Alımlar 644 il ve ilçeyi kapsamaktadır.

10.000 Sürekli İşçi Alımı Yapılacak Mı?

Geçtiğimiz ay Sağlık Bakanlığı tarafından 10.000 sürekli işçi alımı için adaylar iş imkânı istemişti. Peki, yapılan açıklamadan sonra alımlar yapılacak mı?

27 Bin İşçi Alımı İŞKUR İlanları Yayınlandı Mı?

27.000 personel alımı başvurusu İŞKUR üzerinden alınacağı şeklinde bir açıklama yapılmıştır. Fakat henüz alımlarda bir adım atılmadı. Alımı yapılacak unvanlar kontenjan sayısına kadar belli oldu fakat herhangi bir iş ilanı yayınlanmadı.

85 Bin Personel Alımı

24 Ağustos 2022 tarihinde Sağlık Bakanlığı bakanı Doktor Fahrettin koca tarafından 85 bin kişilik kontenjanda kamu personel alımı için duyuru yapıldı. 85.000 kişilik personel alımı için kadrolar belli oldu.

Hemşire Ebe, Sağlık Teknikeri / Sağlık Teknisyeni, Psikolog Sosyal Çalışmacı, Biyolog, Odyolog Çocuk Gelişimcisi, Diyetisyen, Fizyoterapist ve Uğraşı Terapisti ve Konuşma Terapisti Perfüzyonist, Sağlık Fizikçisi, Temizlik Görevlisi, Şoför, Elektrikçi (Genel), İnşaat Boyacısı / Boyacı, Marangoz, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Klinik Destek Elemanı (Hastane), Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı alımı yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.