Çöp evde bulunan İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği şarkıcı Engür Kalender "Gülben beni eve kilitledi" dedi, Gülben Ergen'den cevap gecikmedi

Çöp evde bulunan İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği şarkıcı Engür Kalender "Gülben beni eve kilitledi" dedi, Gülben Ergen'den cevap gecikmedi
Bir dönemin en popüler isimlerinden olan ve şimdilerde yaşamını çöp evde sürdüren şarkıcı Engür Kalender, "Beni bu eve Gülben Ergen kilitledi ve dışarı çıkmama izin vermiyor" dediği iddia edildi. Gülben Ergen de Engür Kalender iddiasına sosyal medya hesabından yaptığı "Eminim doğrudur, anahtar cebimde" paylaşımıyla cevap verdi.

İbrahim Tatlıses'in meşhur ettiği şarkıcı Engür Kalender'in çöp evde yaşadığının ortaya çıkması magazin gündemine bomba gibi düştü. Engür Kalender'in son hali ise gören herkesin yüreğini burktu.

"BENİ BU EVE GÜLBEN KİLİTLEDİ"

Bir dönem çok dinlenen isimlerden olan Kalendir'in Gülben Ergen hakkında "Beni bu eve Gülben Ergen kilitledi ve dışarı çıkmama izin vermiyor" öne sürüldü.

GÜLBEN ERGEN'DEN ENGÜN KALENDER CEVABI

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Gülben Ergen, Engün Kalender iddialarını yalanladı. Ünlü şarkıcı paylaşımında, "Eminim. Kesin doğrudur, anahtar cebimde" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.