Gaziantep FK Boli transferinde paraya takıldı! Boli transferine Sagal engeli

Gaziantep FK Boli transferinde paraya takıldı!  Boli transferine Sagal engeli
Gaziantep Futbol Kulübü’nün uzun süredir görüşme halinde olduğu Franck Boli transferinde sona yaklaştı. Bu futbolcu ile anlaşma sağlanırken Sagal düğümünün çözülmesi halinde Fildişili santrforun Gaziantep’e gelerek takıma katılması ve sözleşme imzalaması bekleniyor.

Macaristan takımlarından Ferencvarosi’de forma giyen Franck Boli'yle her konuda anlaşma sağlayan Gaziantep Futbol Kulübü, bu futbolcuyu kısa sürede şehrimize getirmeye hazırlanırken bu oyuncunun transferinde tek engel Sagal’ın Macaristan ekibiyle anlaşmasına kaldı.

FRANCK BOLİ ANLAŞTI
Spor Toto Süper Lig ekibi Gaziantep Futbol Kulübü golcü transferinde Ferencvarosi'tan Franck Boli ve kulübü ile her konuda anlaşma sağladı. Bu futbolcunun gelmesi an meselesi olurken Boli’nin imzası için Sagal’ın gitmesi beklehiyor.

SAGAL’DA PARA PÜRÜZÜ
Gaziantep FK, Ferencvarosi ile Franck Boli'nin transferi için anlaşma sağlarkan Sagal’ın ise bu kulüple bir türlü anlaşma yapamadığı öğrenildi. Gaziantep Futbol Kulübü’nden yıllık 650 bin Euro alan Angelo Sagal’a Macar ekibinin ise 300 bin Euro önerdiği öğrenilirken aradaki anlaşmazlığın en büyük sebebinin parasal olduğu ortaya çıktı. Sagal’ın Gaziantep Futbol Kulübü’nden aldığı parayı istediği öğrenilirken Macaristan kulübü ile bu paranın yarısını önerdiği öğrenildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.