Gaziantep Şehir Hastanesi Yapımına Başlanıyor! Gaziantep'in Sağlık Konusunda En Büyük Yatırımı Olacak Gaziantep şehir Hastanesi'nin Yapımını 'NİHAYET' Rönesans İnşaat Yarın Teslim Alacak

Gaziantep Şehir Hastanesi Yapımına Başlanıyor! Gaziantep'in Sağlık Konusunda En Büyük Yatırımı Olacak Gaziantep şehir Hastanesi'nin Yapımını 'NİHAYET' Rönesans İnşaat Yarın Teslim Alacak
Yapımı yılan hikayesine dönüşen 1875 Yataklı Gaziantep Şehir Hastanesi’nin tamamlanması için Rönesans Holding ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmıştı. Geçtiğimiz gün Rönesans Holding yetkilerinin Gaziantep’e geldiği ve Vali Davut Gül ile görüşme yaptıkları, 13 Ağustos Cumartesi günü inşaat alanında inceleme yapılarak, yer teslim işleminin yapılacağı öğrenildi.

Aradan geçen süreçte Şehir Hastanesi inşaatının ne zaman teslim alınacağı merak konusu olurken  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, firma yetkililerinin bu hafta kente gelerek inşaatı teslim alacaklarını açıklamıştı. Geçtiğimiz gün Rönesans Holding yetkilerinin Gaziantep’e geldiği ve Vali Davut Gül ile görüşme yaptıkları, 13 Ağustos Cumartesi günü (bugün) inşaat alanında inceleme yapılarak, yer teslim işleminin yapılacağı öğrenildi.

 Yapımına 2013 yılında başlanan ancak bir türlü tamamlanamayan 1875 Yataklı Şehir Hastanesi’nde düğüm çözüldü. Sağlık Bakanlığı ile Rönesans Holding arasındaki görüşmelerin olumlu şekilde sonuçlanmasının ardından gözler, 1875 Yataklı Şehir Hastanesi’nde çalışmaların ne zaman başlayacağı konusuna çevrilmişti.

ŞEHİR HASTANESİ İLE İLGİLİ SORUN ÇÖZÜLDÜ
Şahinbey Belediyesi tarafından Dutluk Bölgesi’nde yapımı devam eden 3 katlı köprülü kavşak çalışmasını yerinde inceleyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahir Hastaenesi ile ilgili müjdeli haber verdi. Şahin, ‘’ Bilindiği üzere Gaziantep’e 1875 Yataklı Şehir Hastanesi yapılıyor. Şehir Hastanesi ile ilgili sorun çözüldü, firma bu hafta gelerek inşaatı teslim alacak’’ açıklamalarında bulunmuştu.

RÖNESANS HOLDİNG YETKİLİLERİ GAZİANTEP’E GELDİ
Başkan Şahin’in açıklamalarının ardından Şehir Hastanesi’nin Rönesans Holding tarafından teslim alınması beklenmeye başlandı. 1 haftalık gecikmenin ardından Rönesans Holding yetkililerinin Gaziantep’e gelerek Vali Gül ile görüştükleri öğrenildi. 1875 Yataklı Şehir Hastanesi için kritik bir öneme sahip olan görüşme sonunda, 13 Ağustos Cumartesi günü Rönesans Holding yetkilileri ve Vali Davut Gül, inşaat alanında incelemelerde bulunacak.

VALİ GÜL, İNŞAAT ALANINDA İNCELEME YAPACAK
Edinilen bilgilere göre, saat 11.00’da 1875 Yataklı Şehir Hastanesi’ne gidecek olan Vali Gül, burada İl Sağlık Müdür Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, Rönesans Holding yetkilileri ile inşaat alanını dolaşacak. Bunun ardından ise Vali Gül’ün hastanenin tamamlanması ile ilgili müjdeli haberi kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.