Gaziantep FK'ya fildişili golcü

Gaziantep FK'ya fildişili golcü
Süper Lig’de ilk maçında Sivasspor ile berabere kalan Gaziantep Futbol Kulübü golcü transferinde mutlu sona ulaştı. Önceki gün Tomas Rekhart ile sözleşme imzalayan Kırmızı-Siyahlı takım, takas formülünü devreye soktu ve Ferencvarosi'tan Franck Boli'yle anlaştı. Sagal’ı Macaristan Kulübü’ne göndermeye hazırlanan yönetim Boli ile el sıkıştı.

Santrofordaki eksikliği gidermek için önceki gün Tomas Rekhart ile sözleşme imzalayan Gaziantep Futbol Kulübü, Ferencvarosi'tan Franck Boli ilede anlaşma sağladı. Oyuncu ve Macar kulübüyle anlaşma sağlayan Gaziantep Futbol Kulübü bu transferde mutlu sona ulaştı. Franck Boli, imza için Türkiye’ye gelirken bugün resmi sözleşmeyi imzalayarak takıma katılması bekleniyor.

Sagal da Macaristan yolcusu 
Gaziantep FK, Ferencvarosi ile Franck Boli'nin transferi için anlaşma sağlarken bu oyuncuya karşılık Macaristan Kulübü Ferencvarosi’ye Sagal’ı gönderecek. Kırmızı-Siyahlılar, Fildişili santrfor için Macar kulübüne Ángelo Sagal'ı gönderecek ve artı bonservis ücreti ödeyecek.

27 maçta 11 gol, 4 asist
28 yaşındaki forvet geçen sezon Ferencvarosi formasıyla çıktığı 27 maçta 11 gol ile 4 asist yaptı ve 15 gole katkı sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.