Gaziantep FK’da beklenen ayrılık

Gaziantep FK’da beklenen ayrılık
Gaziantep Futbol Kulübü’nde tam 6 yıldır alt yapı koordinatörlüğü yapan ve geldiği günden buyana bir tek futbolcu bile çıkaramayan İsmail Acar ile yollar ayrıldı.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde tam 6 yıldır alt yapı koordinatörlüğü yapan ve geldiği günden buyana bir tek futbolcu bile çıkaramayan İsmail Acar ile yollar ayrıldı. Yaklaşık 13 milyon TL karşılığında alt yapı tesisleri yapılan Gaziantep FK’da Acar ve beraberindeki antrenör grubu adeta burayı çiftlik gibi kullandı. Bu kadar yüksek maliyetle yapılan tesislerin son durumu içler acısı olurken Acar, 6 yıldır bir tek oyuncu bile çıkaramaması şaşkınlık yarattı.

ALT YAPI DİBE VURDU
Gaziantep Futbol Kulübü’nün alt yapısı 6 yıl içerisinde adeta dibe vurdu. Yıllarca Türk futboluna genç yetenekler kazandıran Gaziantepspor’dan sonraz Gaziantep Futbol Kulübü’nden bir tek oyuncu dahi çıkmadı. Son 6 yıldan buyana ise İsmail Acar yönetiminde adeta dibe vuran Gaziantep Futbol Kulübü alt yapısındaki takımlar ise son 3 yıldan buyana adeta küme düştü. İşi bilmeyen antrenörlerle yola devam eden İsmail Acar’ın alt yapıyı getirdiği nokta ise içler acısı bir durum aldı.

12 MİLYON TL’LİK TESİSLER ÇÖP OLDU
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal’ın geçtiğimiz hafta söylediği alt yapı konusu yürekleri sızlattı. Alt yapıya harcanan 12-13 milyon TL’ye rağmen İsmail Acar ve ekibi burayı adeta kullanılmaz hale getirdi. Barakadan farksız bir hale dönüşen alt yapı tesislerinden bir tek oyuncu bile çıkmadı. Bir çok seçmeler yapılmasına rağmen ve yüzlerce oyuncu bu seçmelere katılmasına rağmen maalesef bir tek oyuncu bile bulanımadı. Tessilerin ise atıl vaziyete dönüştüğü görülürken Acar ve ekibinin Gaziantep futboluna büyük bir darbe vurdukları gözlendi.

ALT YAPI SİLBAŞTAN OLACAK
Gaziantep Futbol Kulübü’nün alt yapısını oluşturan barakada yıllarca futbolcu çıkmazken yönetimin harekete geçtiği ve alt yapıyı silbaştan değiştireceği öğrenildi. İsmail Acar gönderilirken sırada ise alt yapıda çalışan tüm antrenörlerle yolların ayrılmasına karar verildi. Bu antrenörlerin ise bugün veya yarın kulüple yollarını ayırmaları beklenirken alt yapının silbaştan yeniden yapılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.