Gaziantep Kalyon Stadı hazır değil? Peki suçlu kim?

Gaziantep Kalyon Stadı hazır değil? Peki suçlu kim?
Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’de ikinci hafta maçını Ankaragücü ile oynayacak. Ancak üzücü taraf Gaziantep ekibi bu maçını kendi sahasında oynayamacak. Kırmızı-Siyahlı takımın maçlarını oynadığı Kalyon Stadı’nın zemininin hazır olmaması nedeniyle Ankaragücü maçını Hatay’da oynayacak olması şaşkınlık yaratırken 3 aylık tatil döneminde stadın neden hazır hale getirilmediği merak konusu oldu.

3 AYDIR BAKIMDA
Süper Lig’de geçtiğimiz sezon biter bitmez anlaşma yapılan firma tarafından bakıma alınan Gaziantep Kalyon Stadı’nın zemini henüz hazır hale gelmedi. Gaziantep Futbol Kulübü’nün 15 günde bir maç oynadığı Kalyon Stadı’nın zemini yapılırken şu anda maç oynamaya el verişli olmadığı öğrenildi. Anlaşma yapılan firmanın 3 aydan buyana bu sahaya hazır hale getirememesi şaşkınlık yarattı.
ANKARAGÜCÜ MAÇI HATAY’DA
Gaziantep Futbol Kulübü sezona Sivasspor ile deplasmanda oynadığı maçla başladı. İkinci maçını bu hafta kendi sahasında oynaması gereken Gaziantep Futbol Kulübü, sahasının hazır olmaması nedeniyle bu maçı komşu kent Hatay’da oynayacak. Hatayspor kapılarını Gaziantep’e açarkan maç ise Pazar günü saat 19.15’te oynanacak.
GAZİANTEP FK’YA BÜYÜK KÜLFET
Gaziantep Futbol Kulübü’ne bu hafta ekonomik açıdan bir külfet olacak. İç sahada oynanması gereken karşılaşmayı stadın hazır olmaması nedeniyle Hatay’da oynayacak olan Gaziantep Futbol Kulübü’nün yol, otel ve taraftar masrafları kulübe ekonomik bir sıkıntı getirecek. Maç iç sahada olsaydı bunların hiçbiri yaşanmayacaktı.
SORUN KİMDE?
Gaziantep Kalyon Stadı’nın 3 aylık tatil döneminde hazır hale getirilmemesi şaşkınlık yaratırken spor kamuoyu ise sorunun kimde olduğunu soruyor. Gaziantep Futbol Kulübü ile yüklenici firma arasında nasıl bir anlaşma olduğu merak edilirken stadın hazır hale gelmemesinin sorumlusu kim şimdi o araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.