Gaziantep'te Bu Kış Zor Geçicek! Kömür taban fiyatlarını açıkladı. İşte Gaziantep'te Kömür Ve Odun Fiyatları

Gaziantep'te Bu Kış Zor Geçicek! Kömür taban fiyatlarını açıkladı. İşte Gaziantep'te Kömür Ve Odun Fiyatları
Mahrukatçılar Odası önümüzdeki kış ayı için kömür taban fiyatlarını açıkladı. Hemen her üründe olduğu gibi kömür fiyatlarında da ciddi bir artış yaşandı. Açıklanan yeni tarifeye göre 1. Sınıf ithal kömürün taban fiyatı 6 bin 200 TL, yerli kömürün ise 4 bin 200 TL oldu. Tahta kırığının tonu ise 3 bin TL olarak açıklandı.

Mahrukatçılar Odası Yönetim Kurulu gelecek kış aylarında kullanılacak kömürün taban fiyatlarını belirledi. Mahrukatçılar Odası Başkanı Erdal Demir, kömür fiyatlarındaki fahiş artışın ardından esnafın kar marjını düşük tutarak, vatandaşa en iyi fiyatı uygulamaya çalıştıklarını belirtti. Yönetim Kurulu olarak belirledikleri fiyatı açıklayan Demir, “ 1. Sınıf ithal kömürün tonu 6 bin 200 TL oldu. 2. Sınıf ithal kömürün taban fiyatı ise 5 bin 800 TL olarak belirlendi. Yerli kömürün ton fiyatını da 4 bin 200 TL oldu. Tutuşturmalık tahta kırığının tonu 3 bin TL, Meşe odununun tonu ise 3 bin 500 TL olarak belirlendi.” dedi.

KAYITLI YERLERDEN ALIN

Kömür ve nakliye fiyatlarının ciddi oranda arttığına dikkat çeken Demir, “ Kömür fiyatları ciddi anlamda artarken, nakliye ücretleri de ciddi bir maliyet olarak karşımızda duruyor. Vatandaşı mağdur etmemek adına, esnafımız kar marjlarından fedakarlık etti ve yapabileceğimiz en uygun rakamları belirledik. Vatandaşlarımız kaçak, kalitesiz ve sahte kömür satışlarına karşı uyarıyor ve kömür alımlarını odamıza kayıtlı, katı yakıt belgesi olan firmalardan alım yapmaları konusunda uyarıyoruz.” şeklinde konuştu. Gaziantep'te Bu Kış Zor Geçicek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.