Gaziantep FK’da sorun nerede? Yöneticiler neden istifa ediyor?

Gaziantep FK’da sorun nerede? Yöneticiler neden istifa ediyor?
Şu ana kadar bir çok yöneticinin istifa ettiği Gaziantep Futbol Kulübü’nde son istifa eden isim kulübün eski başkanlarından Ünsal Göksen oldu. Kırmızı-Siyahlı kulüpte istifalar sürerken, transferin ve kulübte Teknik Direktör Erol Bulut ile Sportif Direktör Adnan Erkan’ın transferde ve bir çok konuda yetkili olması yöneticileri rahatsız etti.

ÖZMEN VE KİLECİ BIRAKMIŞTI
Gaziantep Futbol Kulübü’nde teknik direktör Erol Bulut’un geçtiğimiz sezon ve bu yıl izlediği transfer politikasından dolayı kulübün iki asbaşkanı kamp öncesinde istifalarını vermişti. Gaziantep Futbol Kulübü’nün iki asbaşkanı Erhan Özmen ile Fikret Kileci ilk istifa eden isimler olmuştu. Bu ikilinin ardından bir kaç isim daha yönetimden istifa ederek Gaziantep FK ile yollarını ayırdı.

ÜNSAL GÖKSEN İSTİFA ETTİ
Gaziantep Futbol Kulübü’nün eski başkanlarından ve şimdiki yönetimde yer alan Ünsal Göksen, dün sabah noter aracılığıyla istifasını yolladı. Yönetimsel sorunlar yaşanan Gaziantep Futbol Kulübü’nde bir transfere engel olmak isteyen Göksen’in hamlesine rağmen Başkan ve teknik heyetin bu transferle ilgilenmeleri sonrasında Göksen istifasını verdi.

YÖNETİM İKİ KİŞİDEN OLMAZ
Gaziantep Futbol Kulübü’nde yıllarca başkanlık ve yöneticilik yapan Ünsal Göksen, kulüpte yönetimsel bir sorun olduğunu ve bundan dolayı görevi bıraktığını söyledi. Transfer konusunda bir kulübün teknik direktör ve Sportif Direktörü teslim olmaması gerektiğini dile getiren Göksen, “Benim bildiğim kulüp kendi transfer politikasını uygular. Ama siz teknik direktörün istediğini yapıyorsunuz. Yanlış transferler yapıyorsunuz. Kulübü zarara uğratmanın anlamı yok. Böyle bir ortamda da bizim olmamız gerekiyor. Bir kere Süper Lig’deki bir kulüp iki kişi tarafından yönetilmez. Bu isimlerde sportif direktör ve teknik direktör hiç olamaz” yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.